Een speciaal bezoekje aan Artis

Artis is de bekende dierentuin in Amsterdam (www.artis.nl). Wij gaan er een bezoekje brengen. Een heel speciaal bezoekje zelfs.

Ik heb een VVM-lid gevonden dat goed bekend is met Artis en die ons wel een rondleiding wil gaan geven. Er is mij verteld dat we naast standaard uitspraken als “Hier zien we de Pinguïns”, ook de nodige insiders information over Artis en de dieren te horen zullen krijgen. Informatie die dus niet bij iedereen bekend zal zijn.

Grijp dus de kans om dit unieke, en waarschijnlijk maar eenmalige georganiseerde, VVM uitje mee te maken. Ons VVM-lid weet niet alleen veel dingen over Artis maar ook over dieren in het algemeen. Dus als je vragen hebt tijdens de rondleiding dan mag je die stellen. Grote kans dat je er een antwoord op krijgt.

Deze special rondleiding wordt gegeven door een VVM-lid, aan een groep VVM-leden. Het betreft geen rondleiding van een professioneel maar die van een amateur met de nodige kennis en enthousiasme over dieren en Artis om ons een unieke beleving van Artis te kunnen geven. Wie het is houden we nog even geheim.

Na afloop gaan we, met wie dat zin in heeft, nog ergens uit eten in Amsterdam.

Er zijn maar een beperkt aantal mensen dat aan het uitje kan gaan deelnemen.

Aanmelden en meer informatie voor VVM leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Dit is een uitje georganiseerd door VVM-leden. Daardoor is het eenmalig aanmelden bij dit uitje niet mogelijk.