Sportief water uitje in Friesland : Kanotocht

De activiteitencommissie Groningen, Friesland en Drenthe van de VVM organiseert op zondag 10 juli een sportief water uitje in Friesland; Een kanotocht bij Akkrum.

Vanaf station Akkrum lopen we in 15 a 20 minuten naar de plaatselijke kano verhuurder toe. Eenmaal op het water zetten we dan koers naar het Kameleondorp (ongeveer 5KM / een uur kanoën). Daar zullen we door of langs proberen te kanoën. Echt bezoeken is helaas niet mogelijk omdat we dan de kano’s onbeheerd achter zouden moeten laten. Na een terrasje bezocht te hebben zullen we weer naar het beginpunt toe gaan waar we, met de liefhebbers, ergens een hapje kunnen gaan eten.

Let op! De trein stopt maar een keer per uur in Akkrum. Zorg er dus dat je op tijd bent. We wachten wel op jullie als we zien dat de trein vanuit Zwolle vertraging heeft, maar we kunnen niet een uur wachten op personen die de trein (of de aansluiting) gemist hebben.

Let op! We moeten de kano’s van tevoren reserveren. Kom je niet (of niet op tijd) opdagen dan moeten we je helaas de kosten van de kano in rekening brengen.

Geef bij de aanmelding op of je een voorkeur hebt voor een eenpersoons of een tweepersoons kano.

Aanmelden leden:
zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden:
Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.