Op de Lange Voorhout in Den Haag wordt op zondag 11 augustus het Food Truck Festival Rrrollend georganiseerd. Oude busjes zijn opgeknapt en tot een wagen gevormd waar je bijvoorbeeld een hamburger of kipsate kan bestellen. Het lijkt mij leuk om samen met de VVM-leden dit evenement, waar je lekker kan eten, te bezoeken. Voor mij is dit ook een nieuw uitje dus ik weet niet wat je kan verwachten. Ik weet ook niet hoe druk het kan zijn. Wel ben ik erg nieuwsgierig naar de setting en presentatie. Leden kunnen zelf betalen wat ze willen kopen en tegen welke prijs.

Verzamelen op trein/tram/bus-station Den Haag Centraal. Aan het begin van spoor 9 bij de piano en de metalen trap. Ik wil om 13:00 verzamelen. Vanaf Den Haag Centraal kunnen we in ca. 10 minuten wandelen naar de Lange Voorhout. Bij slecht weer kunnen we ook een stukje met de tram (zoek ik nog uit) reizen.

Meer informatie: https://www.rrrollend.nl/