Stadswandeling Gouda

Dwaal door de stad en bezoek een van de vele charmante hofjes, waarvan het oudste hofje stamt uit 1449. Deze rustieke plekjes in de stad zijn van oudsher oudedagsvoorzieningen. Ze laten je vast even wegdromen, weg uit de hectische drukte van vandaag de dag. Mooie entreepoorten en keurige binnentuinen met planten en bloemen zijn een lust voor het oog. De huidige bewoners zullen je van harte welkom heten in deze verborgen pareltjes in de stad. Doorkruis op je eigen tempo de stad.
Je zult er van versteld staan wat je allemaal tegenkomt. De Gouda kaas is niet te versmaden, bij een hap uit de stroopwafels likt u uw vingers af. Gouda smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer! Welkom in Gouda!

Op zaterdag 13 mei, gaan we een stadswandeling door Gouda maken. Samen met een gids, lopen we door de mooie binnenstad, langs alle bezienswaardigheden die Gouda te bieden heeft, waarbij de gids uitleg geeft.

Aanmelden en meer informatie voor VVM leden: zie het ledenforum (door hier te klikken) of de nieuwsbrieven.
Aanmelden niet-leden: Dit is een uitje georganiseerd door een VVM-lid. Daardoor is het eenmalig aanmelden bij dit uitje niet mogelijk.