Spoorwegmuseum en modelspoorbaan evenement On traXS

In het spoorwegmuseum in Utrecht ontdek je de geschiedenis van de spoorwegen in Nederland. Je kunt er onder andere een aantal historische treinen bekijken en in het echte rijtuig van de Koninklijke familie stappen. Of op een 4D-simulator zelf eens een trein besturen.

Naast de gebruikelijke dingen die er in het museum te zien zijn wordt er dat weekend ook het evenement “On traXS” gehouden. Dat is een evenement waarbij de mooiste modelspoorbanen van Europa zijn te bewonderen. Tussen deze modelspoorbanen zullen ook wat standjes van leveranciers en fabrikanten staan. Kortom alle reden om als treinliefhebber weer de trein richting het museum te nemen. Maar met de auto komen mag natuurlijk ook.

Meer info over het museum en het evenement is te vinden op www.spoorwegmuseum.nl

De spoordeelwinkel heeft tot en met 29 februari als actie combikaarten te koop voor de treinreis en het museum voor € 25,-. Zie www.spoordeelwinkel.nl/product/spoorwegmuseum voor de details.

Aanmelden en meer info voor VVM leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Dit is uitje georganiseerd door VVM-leden. Daardoor is het eenmalig aanmelden bij dit uitje niet mogelijk.