Bowlen in Spijkenisse zondag 13 november

Vanmiddag gaan we weer bowlen, dit keer in Spijkenisse bij Party- en Bowlingcentrum Spijkenisse. Adres Hoogwerfsingel 2, 3202 SP Spijkenisse op loopafstand van metrostation Spijkenisse Centrum. Op zondag bowlen we hier met het 2e uur gratis. We verzamelen om 13.00 uur bij metrostation Spijkenisse Centrum beneden voor de toegangspoortjes en het busstation zodat we bij het Bowlingcentrum ruim de tijd hebben om schoenen te passen e.d.

Hoe kom je er: vanaf Rotterdam CS metrolijn D richting de Akkers, vanaf Capelle en Schiedam Centrum metrolijn C richting de Akkers.

Tip voor reizigers vanuit Den Haag Centraal: reis heel voordelig en laad een RET dagkaart voor € 7,50 bij de RET kaartautomaat op je ov-chipkaart en reis met de metro naar Spijkenisse. Voor deze prijs reis je retour tussen Den Haag CS en Spijkenisse via de RET.

Kom je liever met de auto, je kan gratis parkeren op het parkeerterrein voor het bowlingcentrum.

Na afloop kunnen we nog ergens wat gaan drinken of eten in een van de gezellige cafeetjes of restaurantjes in Spijkenisse.

Lijkt het je leuk om mee te gaan mail of bel dan gewoon even naar Anita of Robert.

Zie voor meer info: bowlingspijkenisse.nl/l/over-ons.html
Dienstregeling, reisproducten en tarieven RET: www.ret.nl

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.