High tea buffet in Zoetermeer

Na het succes van vorig jaar doen we weer een gezellige high tea. Afhankelijk van de grootte van de groep staan de hapjes op tafel of op een aparte tafel. De high tea bestaat uit thee (keuze uit diverse smaken) of koffie met petit fours, amandelkoekjes, cake, scones met marmelade en room, zalm sandwiches, war-me quiche, saucijzenbroodjes en hartige taartjes. Heb je zin om met gelijkge-stemden een bakje thee te drinken, geef jezelf op. De vorige keer bleek dat de hapjes in ruime mate aanwezig waren.

Voor mensen die dat willen, kunnen we daar ook dineren. Er is keuze uit een dag- en weekmenu. Beide menu’s zijn inclusief soep en dessert of koffie/thee.

De high tea is bij Eetcafé De Leyens op Gondelkade 33.

Aanmelden en meer informatie voor VVM-leden: zie het ledenforum (door hier te klikken) of de nieuwsbrieven.
Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM-lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.