Zandsculpturen Zandvoort aan zee

Zaterdag 15 oktober 2016

Op verschillende plekken in Zandvoort zijn beelden van ongeveer 3 bij 3 meter en 3,5 meter hoog verrijzen. Verdeeld over het Badhuisplein, het Kerkplein en het Raadhuisplein wordt 200.000 kilo speciaal sculptuurzand gestort, aangezien strandzand niet geschikt is. Het thema van de zandsculpturen dit jaar is: Amsterdamse iconen, om de aloude verbintenis tussen Amsterdam Beach (Zandvoort) en Amsterdam op kunstzinnige wijze te benadrukken.

Nadat we de zandsculpturen bekeken hebben kunnen we een strandwandeling maken, of bij slecht weer naar het Juttermuseum en daarna iets eten en/of drinken.

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden:
Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.