Lekkere tapas eten bij La Senorita Tapas & Grill Restaurant aan de Oude gracht in Utrecht

La Senorita Tapas restaurant ligt in de mooie, oude historische binnenstad van Utrecht aan de gracht, op loopafstand van het Centraal Station. Heerlijk eten en lekker drinken, sfeer en gezelligheid typeren La Senorita. Tapas zijn Spaanse kleine hapjes die koud en warm worden geserveerd.

Er zijn tientallen verschillende hapjes: brood met kruidenboter, gebakken knoflook champignons, olijven, inktvisringen, gehaktballetjes, spaanse serranoham met verse meloen, spaanse aardappelomelet, gegrilde en gemarineerde lamsvlees spiesjes, gegrilde kipfilet in Catalaanse roomsaus, ossenhaas, lamskoteletjes met alioli, zeevruchtenmix met mediterrane dressing, zalm etc. Dus voor ieder wat wils.

Dus wil je een gezellige zaterdagavond met Spaanse sferen, meldt je dan aan voor de lekkerste tapas en sangria van Utrecht.

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl  Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.