Wandelen door en bezichtigen van de Utrechtse stad

Op deze middag gaan we een stukje lopen in en rondom het centrum van Utrecht. Het idee is om vooral naar plekken en winkels te gaan die niet iedereen kent. Of waar je normaal gesproken voorbij loopt omdat je niet weet wat het is. We maken bijvoorbeeld gebruik van zijstraatjes om het echte drukke winkelgebied wat te vermijden. Straatjes waar je normaal gesproken dus niet zo snel komt.

Het doel is om mensen die nog nooit, weinig of alleen maar shoppend in Utrecht zijn geweest wat leuke en interresante plekjes te laten zien. Ik zal hier en daar heel kort wat vertellen over wat er te zien is. Al dan niet gecombineerd met een persoonlijke annekdote, wikipedia kennis of oude nieuwsfeitjes.

Dit uitje valt op dezelfde dag dat er in Utrecht het Tapas uitje wordt gehouden. Dat is geen toeval. Het eindpunt (en de eindtijd) van de wandeling zal dan ook de ontmoetingsplek van het Tapas uitje zijn. Je kunt dus zonder problemen met beide uitjes meegaan (wel even apart aanmelden) maar dat hoeft niet.

Vanwege de overzichtelijkheid, mijn verstaanbaarheid en de beheersbaarheid kunnen er slechts zeven personen mee met dit uitje. Dit uitje word georganiseerd door een VVM-lid en niet door de (Utrechtse) VMM. Er komen alleen maar VVM-leden. Het verschilt dan ook nauwelijks van een standaard VVM uitje.

Opgeven VVM leden : Ga naar het ledenforum of klik hier voor de details

Opgeven niet leden: Dat is bij dit uitje helaas niet mogelijk