Wist je dat 9 van de 10 mensen het lastig vindt om contact te leggen met onbekenden? En dat terwijl 8 van de 10 mensen best wel een praatje zou willen maken. Er heerst vaak schroom om te beginnen met praten over koetjes en kalfjes of het weer en het verkeer. Men heeft vaak het idee interessant te moeten zijn of een spetterende beginzin te moeten hebben.
Wil je met meer gemak een ‘praatje maken’? Op je werk met een (on)bekende collega bij het koffieautomaat, of in je privéleven gewoon op straat, op verjaardagen, met ouders op het schoolplein en in het café. Dan is deze workshop iets voor jou.
Aan de hand van de tips en oefeningen in deze workshop ontdek je wat er voor jou werkt in het contact maken met anderen. Over de zin en onzin van de overgewaardeerde beginzin. En over hoe je lichaamstaal en lichaamsafstand handig in kunt zetten. Contact, daar begint elke ontmoeting mee. Een praatje met oprechte belangstelling is dé opmaat voor een (zakelijk) gesprek. Zowel in werk als in privésituaties. We doorlopen zeker 3 van de 5 stappen van het PRAATJEMAKENMODEL© die nodig zijn voor een praatje. Praktische oefeningen en voorbeelden kleuren de middag.
Praatje maken

Een extraatje
De stap van workshop naar praktisch toepassen kun je kleiner maken. Als deelnemer mag je je namelijk met korting inschrijven voor een follow up of de E-cursus. Hiermee ga jij het geleerde zeker in praktijk brengen.
Ik ontmoet je graag,
Miloushka Kronstadt, www.werkendbeter

Event: Landelijke dag
Locatie: Zalencentrum Kargadoor
Adres: Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht
Tijd:
Inloop vanaf 13.00 uur
Start workshop: 13.30 uur
Kosten: GRATIS TOEGANG