Escape from Alcatraz

Workshop keuzevrijheid door Hanne van Noordt

zaterdag 21 november

Een workshop voor mensen die weigeren slaaf te blijven van de eigen innerlijke hersenschimmen of van uiterlijke invloeden en vastbesloten zijn meester te worden over hun eigen leven.

Heb je ook wel eens het idee dat je gevangen zit in jezelf? Dat je jezelf niet bent of kunt zijn? Je kan dan het verlangen hebben om uit te willen breken. Zodat je je vrij kunt voelen en niet meer zo bekneld tussen die denkbeeldige muren. Misschien heb je al wel eens een vluchtplan beraamd, of meerdere keren. En bleken die allemaal vruchteloos of het leek éven te lukken en daarna bleek het toch tevergeefs. Gevoelens van wanhoop, moedeloosheid of machteloosheid waren misschien het gevolg. Misschien heb je jezelf ooit, om goede redenen, opgesloten en de sleutel weggegooid. Je hebt je (onbewust) wijsgemaakt dat meer er voor jou niet in zit, ook al zou je dat wel willen. Maar dat hoeft niet altijd zo te blijven. Je hoeft niet voor altijd veroordeeld te zijn tot die plek met weinig bewegingsruimte. Er is een escape mogelijk.

Deze middag gaan we samen onderzoeken hoe je meer bewegingsruimte in je leven kunt creëren, door het besef dat je vrij bent om te kiezen.

Aanmelden via : hvnoordt@gmail.com.
Tijd : 13.30 – ±17.00 (inloop 13.00 uur)
Lokatie : Zalencentrum Utrecht Zuid, Amaliadwarsstraat 2d, 3522 AR Utrecht.
Kosten : De toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening.

Hanne van Noordt is VVM-lid en heeft als regiocoördinator enkele basiscursussen begeleid.
In november 2014 is ze afgestudeerd aan het Instituut voor Psychosynthese in Hilversum.
Sinds 2012 heeft ze een eigen praktijk als Psychosynthese-coach.

Twee maal per jaar organiseert de VVM een landelijke dag. Naast een leerzame workshop is dit ook een goede gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten of om eens kennis te maken met de VVM.

VVM leden : Voor informatie over het ochtend onderdeel van de landelijke dag, de stadswandeling klik je hier