3e Kerstdag : Japans “all you can eat en dessertbuffet” bij Shabu Shabu in Rotterdam Alexandrium
( tijdig aanmelden, wij reserveren van te voren voor 15 personen, vol = vol )

Om de drukte van 1e en 2e kerstdag te vermijden hebben wij zondag 27 december omgedoopt tot 3e kerstdag. Wil je eens verrassend lekker en apart eten? Ga dan met ons mee. Het eten is heerlijk, mensen die al eens eerder met ons zijn mee geweest naar Shabu Shabu kunnen dat beamen.

Vanavond eten we Japans bij Shabu Shabu in Rotterdam (winkelcentrum Alexandrium). Er zijn wel 100 verschillende gerechtjes waaruit je kunt kiezen. In zes rondes kunnen we de gerechtjes proeven, per ronde 5 gerechten. Zorg dus dat je echt honger hebt!

Enkele voorbeelden: spiesjes met vis, inktvis en kip, biefrolletjes, gegrilde zalmfilet, witvis, gefrituurde varkenshaas, gamba’s, gefrituurde groente, gebakken courget, kipvleugels, diverse soepen, gebakken bami en rijst, handrolls (een klein mini puntzakje gemaakt van zeewier en gevuld met b.v. gegrilde tonijn met rijst). En natuurlijk heel veel verschillende soorten sushi’s. Bij het all you can eat diner is een dessertbuffet inbegrepen. Deze bestaat uit verschillende soorten ijs, soesjes en vers fruit.

Let op: tijdig aanmelden, wij reserveren voor 15 personen, vol = vol.
Zie ook www.shabushabu.nl

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.