Beste allemaal,

Op zaterdag 29 april 2017 wil ik voor de VVM Groene Wissel-wandeling Hillegom: Naar de Bollen…. (velden) organiseren. Het beginpunt en eindpunt is treinstation Hillegom. De totale afstand van deze rondwandeling is 14 km.
Neem op Leiden Centraal de sprinter van 12.40 op spoor 5a, aankomst 12:52, spoor 1 op station Hillegom. Of neem op Haarlem de sprinter van 12:25 op spoor 4, aankomst 12:35, spoor 2 op station Hillegom.

Verzamelen: om 13:00 uur op spoor 1 op treinstation Hillegom.

Na afloop vanaf Hillegom op :05 en :35 op spoor 2 de sprinter naar Leiden. Of neem op station Hillegom op :22 en :52 op spoor 1 de sprinter naar Haarlem.

Deze wandeling wordt georganiseerd door een VVM-lid en is in principe enkel toegankelijk voor andere VVM-leden.

Vanaf het station duurt het niet lang voordat u de eerste bollenvelden ziet. Wandelend door deze streek tussen Hillegom, Lisse en De Zilk zullen er nog velen volgen; met zelfs een weg die er dwars door heen gaat. U komt langs de ingang van de Keukenhof en kunt daar een bezoek aan brengen. Voor de afwisseling wandelt u halverwege door het oude Landgoed Keukenhof; een prachtig stukje moerasbos. Deze wandeling gaat grotendeels over verharde wegen (in deze streek kan dat bijna niet anders). Het kan op een mooie zondagmiddag (heel) erg druk zijn, vooral in de “bloeiperiode” van de bollenvelden.

Meer informatie over deze wandeling kan gevonden worden op:
Routebeschrijving & kaart – groene-wissel-hillegom

Aanmelden en meer informatie voor VVM leden: zie het ledenforum (door hier te klikken) of de nieuwsbrieven.