Beleef de beroemde tentoonstelling “David Bowie is” in het Groninger Museum, samengesteld door het Victoria and Albert Museum in Londen. In deze zinnenprikkelende multimediale ervaring zie je meer dan 300 objecten uit het persoonlijke archief van David Bowie. Hij bewaarde handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s, ontwerpen van albums en ander zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar.

Dit wordt ongetwijfeld een tentoonstelling met een nodige herkenningsmomenten voor de fans, maar ook voor diegene die vroeger zijn videoclips zagen bij Toppop of op MTV.

Deze tentoonstelling is aan de prijzige kant (E 23,- zonder korting). Als je nog geen museumkaart hebt, raden wij je aan om te overwegen of het een goed idee is om er nu eentje aan te schaffen (toegangsprijs voor de expositie is dan 10,-). Vooral als je al weet dat je volgend jaar meerdere musea gaat bezoeken (al dan niet met de VVM).

Na de expositie is er voor de liefhebbers een mogelijkheid om een hapje te gaan eten.

Info : davidbowie-groningen.nl
Museumkaart : museumkaart.nl

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.