null

Door Marja Postema

De emotionele, mentale en lichamelijke stress, die verlegenheid veroorzaakt, beïnvloedt je hele persoonlijkheid. Wanneer je er vanuit gaat dat verlegenheid niet meer is dan een emotie, kun je een ander beeld krijgen van jezelf. Je bent niet verlegen maar je voelt je verlegen. Verlegenheid is sterk verbonden met angst, onzekerheid en schaamte. Deze emoties zorgen voor stress en belemmeren je te zijn wie je bent. Terwijl positieve emoties jou kunnen helpen in de omgang met anderen en je kunnen inspireren om meer van jezelf te laten zien.

Emoties zijn belangrijk, omdat ze in elke ontmoeting een rol spelen, omdat ze je laten merken hoe het met je gaat en aangeven wat je behoeftes zijn. Ze zijn een leidraad bij het maken van keuzes, ze kunnen je helpen krachtig te zijn en kunnen voor je welzijn zorgen.

Tijdens de workshop behandel ik hoe je de negatieve werking van emoties kunt verkleinen en de positieve werking kunt vergroten, zodat je beter tot je recht komt.
Dit doe ik door een korte theorie en veel doen en ervaren met elkaar. Zo veilig en luchtig mogelijk.

Door eigen ervaring met verlegenheid weet ik hoe belangrijk het is om je veilig te voelen tijdens een workshop. Je bent niet verplicht om mee te doen met een oefening als je teveel stress ervaart. Het gaat er om dat je zo ontspannen mogelijk gaat oefenen om de kracht van vooral de positieve emoties te ervaren. Ik wens je een fijne ervaring toe en handvatten waarmee je meer tot je recht komt.

Marja Postema is coach, trainer en auteur van het boek: Emoties wat moet ik ermee?

Marja heeft meer dan twintig jaar ervaring in het coachen en trainen van leidinggevenden en professionals in de profit- en non-profit sector en de overheid. Daarnaast geeft ze workshops en lezingen over diverse onderwerpen die te maken hebben met emoties.
Op zaterdag 6 mei 2017 geeft Marja Postema een workshop op de landelijke dag van de VVM. Kom naar deze interessante workshop en leer weer iets en ook om andere leden van de VVM te ontmoeten.

Het boek Emoties wat moet ik ermee? is na afloop van de workshop te koop voor 15,-.

Emotionele Intelligentie Academie

www.omgaanmetemoties.nl
www.motiverendleiderschap.com
www.facebook.com/abcvanemoties
E-mail: marjapostema@outlook.com

Datum: 06 mei 2017
Tijd: 13.30 uur
Locatie: Kargadoor, oudegracht 36, 3511 AP Utrecht

Kosten: gratis toegang