Opgelet: we starten met een nieuwe basiscursus in Den Haag! De cursus is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die last hebben van verlegenheid. Er is een rustig gedoseerde opbouw van verworvenheden. De cursus is nuttig voor iedereen, omdat men nooit uitgeleerd is in communicatieve vaardigheden. Geef je dus snel op!

Doel en doelgroep basiscursus
Doel van de cursus is vermindering van Uw eigen verlegenheid en die van Uw medecursisten. We besteden veel aandacht aan groepssolidariteit. Er is dan ook geen voorkeur voor bepaalde leeftijdscategorieen. Leeftijdsvariatie bevordert het inlevings- en leervermogen. Ook mensen die maar weinig last van hun verlegenheid hebben maar hun communicatie willen verbeteren, zijn in onze vereniging goed op hun plaats. Onze doelgroep is ruim. Wel is de cursus in principe samengesteld voor mensen v.a. 18 jaar. Aan het begin van de cursus is er gelegenheid Uw persoonlijke doelen vast te stellen.

Cursusdata
De eerste bijeenkomst van de basiscursus is op donderdag 13 oktober van 19:30 – 22:00 uur. Daarna zijn de lessen eens in de 14 dagen. In totaal zijn er 18 bijeenkomsten. De eerste cursusdata zijn: 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 8 december, 22 december.
De rest van de cursusdata wordt in overleg met de cursisten bepaald.

Kosten
De cursus kan in delen betaald worden.
€50 voor les 1 t/m 10, vooraf te voldoen,
€50 voor les 11 t/m 18.
€35 cursusboek

Uitgebreide info over de cursus
De link basiscursus informatie brengt je naar een uitgebreide brief, die is verdeeld in korte, vlot leesbare paragrafen. Je kunt ze los van elkaar lezen aan de hand van de kopjes. U bepaalt zelf wat U leest. De regels hebben regelnummers. Houd bij het lezen s.v.p. pen en papier bij de hand voor bepaalde regelnummers, waarop je wilt terugkomen. (Wij bevelen aan regels 56 en 256.)
Link: basiscursus informatie

Lidmaatschap vereniging
Lid zijn van de vereniging is noodzakelijk voor deelname aan deze cursus!
Als je nog geen lid bent maar het wilt worden, open dan deze pagina: http://verlegenmensen.nl/word-nu-lid/ Vul alles in en verzend. Ook vind je daar een handleiding voor de betaling van de contributie. Na de betaling ben je lid. Je krijgt een lidmaatschapsnummer toegestuurd. Bewaar dat goed. Is handig bij bestellingen en betalingen. Na betaling van de contributie kun je meedoen aan de cursussen tegen een lage vergoeding.

Aanmelding cursus
De link aanmeldingsformulier basiscursus voert je naar de mogelijkheid om je op te geven voor de cursus.
Link: aanmeldingsformulier basiscursus

Persoonlijke ervaring met de cursus
Lees ook de ervaring van een cursist hier: ervaring cursist

Vragen?
Heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via: reco-alg@verlegenmensen.nl. Telefonische informatie: VVM-telefoon: 06 333 211 86

 

Informatie aanvragen Basiscursus Den Haag

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Vragen of opmerkingen: