Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
https://www.quora.com/What-is-the-best-way-overcome-shyness-and-boost-self-confidence - vertaling met google translate
2 augustus 2019
07:17
Avatar
DRE
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 392
Member Since:
3 november 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Wat is de beste manier om verlegenheid te overwinnen en het zelfvertrouwen te vergroten?

Jay Bazzinotti

Oorspronkelijk beantwoord: Degenen die verlegenheid overwonnen en vertrouwen wonnen, hoe heb je het gedaan?

1) Doe de moeite om te gaan waar mensen zijn. Je kunt verlegenheid niet overwinnen door thuis te blijven. Gewoon iets doen, alles bouwt je zelfvertrouwen op. "Tachtig procent van al het succes verschijnt gewoon."

2) Stel vragen aan bedienden in winkels. Ze MOETEN met je praten. Het helpt je te ontdekken dat je met mensen kunt praten

3) Strand rechtop. Je voelt je krachtig.

4) Altijd glimlachen. Het maakt je aanspreekbaar.

5) Kijk mensen in de ogen en oefen, oefen, oefen. Mensen in de ogen kijken is moeilijker dan je zou denken en het vergt oefening. Doe een wedstrijd met jezelf en kijk of je ze eerst kunt laten wegkijken. Je zult zien dat iedereen bang is. Bijna iedereen is verlegen.

6) Vergeet hoe beschaamd het maakt, hoe erg ook. Je werd betrapt op je neus peuteren? Zwaai met uw vinger in de lucht. Maak je jezelf nat in het openbaar omdat je de badkamer niet kon bereiken? Steek je handen omhoog en zeg: "Oh zeker!" En lach om jezelf. Schaamte duurt ongeveer 5 minuten en het enige dat je zult ontdekken, is dat de meeste mensen je uit een gênante situatie zullen helpen. Sommige mensen vinden het leuk anderen te vernederen - laat ze dat niet doen. Sta rechtop en zeg: "Ach, je hebt me deze keer!" En lach alsof het er niet toe doet - het is niet omdat ze dat niet doen. Sta boven en behoud altijd je waardigheid - het is iets dat niemand van je kan afnemen, tenzij je je overgeeft.

7) Neem nooit iets serieus. Lach om jezelf en situaties. Overdrijf je lichaamsbewegingen tijdens het praten. Je zult tenminste mensen afleiden.

8) Zeg wat je wilt en kom ter zake. Probeer niet te verdoezelen wat je zegt om op de een of andere manier te verbergen wat je wilt. Weet wat je wilt en vraag het dan.

9) Help anderen die verlegen zijn en minder zelfverzekerd zijn. Je wordt er een reus van

10) Oefen met spreken in het openbaar. Vertel mensen dat het je beangstigt. Dit neemt je mee van je fouten of incidenteel stotteren en roept sympathie op. Hoe meer je op een openbaar podium kunt praten, hoe meer zelfvertrouwen je zult hebben

11) Accepteer dat afwijzing een onderdeel van het leven is en dat je meer wordt afgewezen dan dat je wordt geaccepteerd. Mensen hebben hun eigen wensen en behoeften en hoeven die van u niet te accepteren. Maar er zijn mensen - heel veel mensen, heel veel mensen, die je ZULLEN accepteren. Laat je niet ontmoedigen door afwijzing.

12) Praat altijd met jezelf. Zeg tegen jezelf dat je geweldige dingen zult doen. "Je hebt niet de luxe van een negatieve gedachte."

13) Neem risico's. Ga daarheen en praat met die prachtige persoon. Vraag ze niet uit, praat gewoon. Kun je niet bedenken wat je zegt, geef dan een reactie op het weer en kijk hoe ze reageren en vraag hen vervolgens. Stel nooit "ja" of "nee" vragen; stel altijd "hoe" en "waarom" vragen.

14) Vertrouwen is niets anders dan de hele tijd in jezelf geloven, zelfs als je vaak verkeerd bent. Twijfel nooit aan jezelf. "Ze leken te kunnen en dus waren ze in staat."

15) Vergeet externe effecten zoals kleding of haar of affecties. Je zelfvertrouwen, houding en glimlach en het vermogen om om jezelf te lachen zullen de koffie overwinnen die je op jezelf hebt gemorst vlak voor het grote interview.

16) Wees ergens goed in - alles - postzegels verzamelen, grasmaaiers repareren, fietsen, meubels opnieuw stofferen. Het maakt niet uit wat het is - goed zijn in iets geeft je het vertrouwen dat in je dagelijks leven terechtkomt. Als je ergens goed in bent, kun je overal goed in zijn.

17) Behandel mensen met vriendelijkheid en respect. Als je te zelfverzekerd wordt, ben je op weg naar arrogantie en arrogantie is niet te houden.

18) Vraag die persoon die ver uit je competitie is. Bereid je voor op afwijzing en laat je verrassen wanneer en wanneer succes optreedt - en soms zal dat ook gebeuren. Je moet altijd naar de sterren streven. Falen leidt tot succes. Niets mislukt als niet proberen.

19) Neem contact op met de gesprekken van vreemden. Ze hebben het over de plaatselijke sportuitbarsting, zeg gewoon 'Ik weet het, toch?' En geven een mening. Over een uur heb je nieuwe vrienden.

20) Meer informatie over vertrouwenskrediet en hoe vertrouwen te vergroten en te eisen. Vertrouwen is een kostbaar verdiend goed. Als u eenmaal weet hoe u het moet uitdelen en terug kunt krijgen, krijgt u meer zelfvertrouwen.

https://www.quora.com/What-is-the-best-way-overcome-shyness-and-boost-self-confidence