Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
[BOEK] De Verandering - Anne Veldman
22 april 2009
09:46
Avatar
Guest
Guests

Ik heb het op internet even opgezocht en ik denk dat het boek meer de nadruk legt op de gevolgen en oorzaken, dus het bewust worden van je problemen...Evenwel zullen de oplossingen ook aan bod komen, maar is het zo gemakkelijk om dit direct toe te passen in de praktijk?

Gevoelstherapie lijkt me wel interessant, het is een individuele therapievorm, dat tien achtereenvolgende dagen duurt. Een therapie maakt veel los, en gevoelstherapie wordt omschreven als een snelle methode. Het zal daarom ook veel geld kosten :-[

16 april 2009
19:15
Avatar
Satyarupa
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 770
Member Since:
1 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Ik kan het in de bieb niet vinden. :-
Heb nog nooit van gevoelstherapie gehoord, maar lijkt me interessant boek om door te nemen. Ook nooit van Speyertherapie gehoord, maar lijkt me ook interessant. Toevallig tijdje terug nog in een museum een auteur tegen gekomen die over neuroseleer schreef. Misschien was het wel dezelfde. ;D 😉

16 april 2009
15:30
Avatar
Guest
Guests

Weet je misschien ook of dit boek bij de bieb te leen is? Want dan wil ik hem ook wel lezen!

16 april 2009
14:26
Avatar
Guest
Guests

hai iedereen,

Ik wilde even kwijt dat het boek De Verandering van Anne Veldman, grondlegger van de Gevoelstherapie mij onwijs geholpen heeft. Het is even uitverkocht geweest, maar weer te koop.

Het boek legt op eenvoudige manier uit hoe je jezelf programmeert en hoe dit tot onzekerheid, angst en verlegenheid kan leiden. Ook hoe je dit patroon blijvend kunt doorbreken. Ik voel me alweer vijf jaar veel zekerder en durf te genieten!