Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Waar voel jij je op je gemak als je uitgaat?
28 februari 2008
07:57
Avatar
Guest
Guests

ligt bij mij niet lecht aan de plaats (alhoewel ik me afvraag of ik me op een trance-party op mijn gemak zou voelen, omdat dat totaal mijn muziek niet is) Ligt meer aan de mensen met wie ik ben, en scheelt dat ik van dansen hou (ga liever uit om te dansen (en dans eigenlijk overal wel op) dan naar een cafe om te praten. Ik ben voor het laatst in stairway in Utrecht geweest, daar voelde ik me wel op mijn gemak.

27 februari 2008
18:48
Avatar
Guest
Guests

Concerten. 😀

Ik ga helemaal niet vaak uit, eigenlijk. Vooral omdat ik daarna totaal niet in slaap kan komen. Maar als ik ga, bezoek ik concerten. Meestal kom ik daar ongeveer dezelfde (soort) mensen tegen, en de sfeer is altijd gezellig en intiemer dan zo'n zaal met allemaal dansende mensen, of een arena vol met bezoekers.
Meestal is het eerst een beetje aftasten, en als ik tussen vervelende types terechtkom is het jammer. Maar over het algemeen voel ik me daar een stuk beter dan op de dansvloer, of zo.

heb maandag the mission gezien. Opschepopschep. 😀

27 februari 2008
18:17
Avatar
Guest
Guests

K voel me op me gemak op plaatsen waar ik eerder ben geweest of mensen ken of de omgeving ken of de muziek ken of waar dezelfde soort mensen als ik....In ieder geval iets wat mij bekend voor komt.. In dit geval is dit de brothers in bunnik. Maar ik vind het ook wel leuk om ergens anders te komen 😉 Dan duurd het wel even voor ik me op me gemak voel maar daarna heb ik het meestal altijd naar me zin.

27 februari 2008
17:51
Avatar
Guest
Guests

Eigenlijk voel ik me ook niet echt op me gemak met uitgaan.
Wel ga ik best graag naar festivals, omdat er leuke artiesten komen, en je hebt iets om naar te kijken, de mensen zelf kijken niet zo naar mij..

26 februari 2008
19:22
Avatar
Guest
Guests

Vroeg me af waar jullie je echt op je gemak voelen als verlegen mensen als je uitgaat (dus wat is jouw favoriete uitgaansplekje)
Ik bedoel bv:
discotheek
pshytrance-scene (vb http://www.psychedelic.be/v2/c.....Itemid,27/
hardrock
festivals

ect. etc.