Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
in de steek gelaten
2 april 2012
07:47
Avatar
Guest
Guests

Heey, Ik had nog nooit van klootschieten gehoord..Heb gezien op internet wat het precies was en op de link die je gaf
Ik kan me goed voorstellen dat het heel gezellig is!! 😉

Buiten school waren we ook vaak samen..We zijn al best vaak gaan winkelen zowel antwerpen, roosendaal als kapellen en Wijnegem..zijn we allemaal al geweest.
Maar we zijn totaal verschillend niet alleen met winkel,kleding stijl maar ook met hobbys en vakantie enzo.
Ik speel piano en ben graag bezig met tekenen en filmen enzovoord terwijl zei graag zumba doet en heel graag gaat kijken naar het ganzenrijden .Ik weet niet precies wat het is (ben nooit meegegaan), om het grof te zeggen, Ik walg van ganzenrijden.

Op vakantie net zo goed. Zij houd van hotelletjes en restaurants terwijl ik meer van camping en wandelen hou.

Zij krijgt alles van haar ouders zowel cinema tiketten als snoep en treinreizen, spelletjes, dvds, en ik moet zelf ook veel betalen. Ook wat jongens betreft, we vallen totaal niet op het zelfde type.

Dit botste soms wel is maar voor wat er nu gebeurd is heeft het nooit geleid tot discussies en ruzie

Buiten dat we zo verschillend zijn konden hielden we allebei van het kijken naar films, we waren verschillende keren samen naar de cinema geweest voor een film te zien. Dat zit er nu niet meer in... :(

Groetjes
btw sorrie voor mijn onduidelijk typen

31 maart 2012
12:56
Avatar
patrick
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 84
Member Since:
3 januari 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

vriendschap moet je opbouwen buiten school.
het leven is meer dan school alleen.
gemeenschappelijke hobby helpt, wat ook deze hobby mag zijn.
ik heb de vriendschap toen gevonden in de volkssport klootschieten, ik speel nog steeds deze sport. http://www.klootschieten.nl

28 maart 2012
12:21
Avatar
Guest
Guests

dat klopt het is ook niet echt fijn zo geforceerd..
en heb er al veel over nagedacht...het zou inderdaad kunnen dat ze in zo?n periode zit..maar die kans is niet echt groot, denk ik, omdat ze tegen andere wel aardig en gezellig kan doen..maar ik ga het proberen van ??ik vind je niet erg vrolijk als je komt eten??
misschien helpt het of vertelt ze wat er op haar lever zit dat ze zo doet tegen mij...

dankjullie wel voor de reacties

28 maart 2012
10:51
Avatar
Cicero
Moderator
Members

Moderators

VVM leden

kaderleden
Forum Posts: 300
Member Since:
29 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Je moet er wel wat van zeggen. Ik zou het algemeen houden, iets van : "Ik vind je niet erg vrolijk als je komt eten!".
Het probleem is dat je niet weet waarom ze chagrijnig doet. Het hoeft niets met jou te maken hebben. Ze kan een periode hebben, waarin ze niet prettig in haar vel zit, dus ik zal wel aardig blijven.

28 maart 2012
03:03
Avatar
Jerre
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 111
Member Since:
18 september 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Zeker doen als je daar beter mee zou voelen. Doen alsof er niets aan de hand is, lijkt mij niet zo verstandig. Kan mij voorstellen dat het niet leuk is als je iedere middag geforceerd met iemand moet zitten eten.

27 maart 2012
16:28
Avatar
Guest
Guests

Ben aan de ene kant wel blij dat ik zeker niet de enige ben met zo'n probleem 😉

Dankjullie wel, Ik ga er nog goed over na denken of ik volgende jaar naar een andere school ga...

Ma heb nog een vraag...ze komt normaal gezien elke middag eten (tegenwoordig heel geforceerd en met chagrijnige blikken naar elkaar) Ik heb liever dat ze niet meer komt eten maar ben bang dat ik het erger maak...tenslotte heeft ze nog andere mensen bij wie ze kan eten..Ik weet niet hoe ik dat moet zeggen, ook gewoon algemeen, zou ik nog aardig doen en doen als er niks aan de hand is of duidelijk laten merken dat ik de situatie niet aangenaam vind.... ???

groetjes

26 maart 2012
11:59
Avatar
rik
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 1178
Member Since:
19 november 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Dus de hoofdreden is om naar een andere school te gaan omdat je nu geen vriendschappen hebt? Op een andere school zal je waarschijnlijk tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Maar als jij je niet meer prettig voelt op deze school, door pestgedrag of buitensluiten. Dan zou ik overwegen wel naar een andere school te gaan. Maar verwacht niet dat je hier snel vriendschappen sluit als je zelf moeilijk contact maakt.
Ik ben zelf ook overgestapt naar een andere school omdat ik me er niet meer prettig voelde. Het kan je wel rust geven. Alleen op die nieuwe school heb ik ook nooit echt vriendschappen gekend. Ik werd hier wel meer met rust gelaten, en dat was al prettig opzich.

26 maart 2012
06:26
Avatar
Guest
Guests

ja, Ik snap dat dat moeilijk is, een nieuwe start maken. maar deze school is echt verschrikkelijk.

dankjewel voor je reactie :)...
Moet sowieso dit jaar nog afmaken op deze school :( . En contact leggen met mensen (leeftijdsgenoten) die ik niet echt ken vind ik heel moeilijk. eigelijk heb ik nog nooit een echte vriendschap met leeftijdsgenoten gehad. Buiten dat meisje maar die vriendschap was geen echte vriendschap (tenminste dat denk ik nu)
Tot nu toe waren mijn vrienden altijd een jaar of twee jaar jonger of juist een of twee jaar ouder. Ik weet niet hoe dit komt... maar het zorgt wel voor de situatie in mijn klas.

inderdaad misschien krijg ik juist dezelfde situatie volgend jaar als ik naar een nieuwe school zou gaan...

25 maart 2012
20:06
Avatar
Cicero
Moderator
Members

Moderators

VVM leden

kaderleden
Forum Posts: 300
Member Since:
29 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Vervelende situatie.

Ik herken de situatie dat je in de klas niemand hebt om mee samen te werken. Dat is inderdaad heel lastig en helemaal niet leuk.
Een oplossing hiervoor heb ik niet. Het enige advies dat ik je kan geven, blijf je zelf. Gebruik je eigen talenten. Blijf niet teveel aan ??n persoon hangen, maar ga ook je eigen weg.
Ze lijkt om de een of andere reden minder contact met je te willen hebben. Dat is haar beslissing en daar kan je weinig aan veranderen.
Naar een andere school gaan is geen oplossing. Daar heb je waarschijnlijk hetzelfde problemen. Een nieuwe start maken is moeilijker dan je denkt.
Succes.

25 maart 2012
18:58
Avatar
Guest
Guests

heey,
Ik wil graag jullie mening horen
Ik ben in de steek gelaten door mijn beste vriendin op school
tenminste ze was dat, Ik ben maandag gevallen en mijn kniebanden waren gescheurd. Ze liet mij gewoon staan. Ik kon ook niet volgen toen we naar een ander lokaal moesten en weer liet ze mij staan :(. Ze praat ook achter me rug, Ze denkt dat ik dat niet weet maar dat weet ik dus wel 😮

Ze deed al een tijdje raar en naar.
eigenlijk al sinds dat we op schoolreis waren gegaan, Dat was iets voor carnaval. Zij was al de enige die ik had in de klas maar nu heb ik NIEMAND in de klas. (Heel vervelend met groepswerkjes enz.) Buiten de klas wel maar die zitten allemaal een jaar hoger en volgend jaar zijn die van school en moet ik nog een heeeel jaar.

Ik weet niet goed wat te doen, Heb al geprobeerd te praten, maar liet overmeheen praten je kent dat vast wel ;(. Ze is wel een beetje een meeloper maar er lopen met haar dus ook mensen mee. Mensen die eerst aardig waren doen nu heel bot tegen mij :(.

Aan de ene kant wil ik volgend schooljaar naar een andere school. Maar aan de andere kant ik moet nog maar een jaar en de enige school waar ze mijn richting nog geven is best ver. En ik weet niet of ik me daar ook zo rot ga voelen. Maar dan kan ik wel een nieuwe start maken.

Weten jullie raad??

groetjes