Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Keelchakra genezende meditatie voor zelfvertrouwen en verlegenheid vermindering
10 juni 2018
18:41
Avatar
DRE
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 32
Member Since:
3 november 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Keelchakra genezende meditatie voor zelfvertrouwen en verlegenheid verminderen

Throat Chakra Healing Meditation for Self-Confidence and Shyness

Genees je keelchakra met deze korte en eenvoudige geleide keelchakra-balancerende meditatie om je zelfvertrouwen te vergroten en je in staat te stellen om te spreken en je gedachten en meningen te delen. Laat verlegenheid en het gebrek aan vertrouwen in je eigen mening of standpunt varen. Leer vrij en eerlijk te spreken met behulp van keelchakra-meditatie. Dus open en balanceer je keelchakra met deze korte geleide meditatie voor beginners en drukbezette mensen.
Deze keelchakra-meditatie maakt deel uit van de meditatie-on-the-go-serie die je korte en eenvoudige meditatie-oefeningen geeft als je een druk leven hebt en behoefte hebt aan snelle en eenvoudige meditatietechnieken voor genezing en innerlijke vrede.

Ga met de cursor in het beeld en klik . Ge kunt nu de ondertiteling opzetten ( klik icoontje links van icoon instellingen ) , en daarna bij instellingen klik op "Ondertiteling( ) Engels ( automatisch gegenereerd )" en klik op "automatisch vertalen" kies nu Nederlands of de taal die je wenst ! 😉