Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Op vakantie gaan met mensen die je niet (zo) goed kent
19 februari 2012
19:21
Avatar
Billetje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 271
Member Since:
11 april 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

Ik heb al een aantal mensen in mijn omgeving gevraagd of het verstandig is om te doen: Een maand naar Amerika gaan (rondtrekken met een auto en kamperen) als vrouw met twee mannen.

We zijn alle drie begin 20. Ik ken 1 van de twee van school. Ik heb twee jaar bij hem in de klas gezeten en ik heb sinds 2 a 3 maanden goed contact met hem via msn en facebook. We hebben 4x afgesproken, 3x bij hem thuis en 1x naar een zwembad. Het klikt heel goed met hem, we praten en lachen veel en ik voel me erg op m'n gemak (gewoon vriendschappelijk). Ik heb het gevoel dat het een goede vriend kan worden. De andere jongen die mee wil op reis, is een vriend van deze jongen (ik heb hem nog nooit ontmoet, maar spreek aanstaande zaterdag met hem en die andere jongen af om te kijken of het klikt).

Nu zeggen een aantal mensen in mijn omgeving dat het onverstandig is om op reis te gaan met twee jongens, als vrouw. En zeker als je ze niet goed kent. Sommigen zeggen zelfs dat ik niet kan inschatten hoe ze zullen zijn als ze alcohol op hebben en dat ik me in een zeer gevaarlijke situatie zou plaatsen. Dat als ze kwaad zouden willen, ze daar alle mogelijkheid toe hebben en ik mezelf niet kan verweren.. Of dat ik niet kan weten of ze voor me op komen als ik lastig word gevallen door andere mensen. Maar ja, ik weet niet of ik nou zo na?ef ben, maar ik kan me niet voorstellen bij die ene jongen met wie ik nu goed contact heb, zoiets zou doen. Zo'n type lijkt hij me niet.. Maar ja, hoe lang ken ik hem nou?

Waar ik wel aan twijfel.. ik heb het idee dat die ene jongen mij leuk vindt. En dat is niet wederzijds. Want ik zie hem gewoon als iemand die een goede vriend kan worden. Soms maakt hij van die dubbelzinnige opmerkingen en dan weet ik niet goed wat ik daar mee aan moet.. Ik heb al een paar keer gezegd dat ik het contact zie als vriendschappelijk en niet meer. En ik heb hem gelijk gezegd dat ik niet wil dat hij zo knuffelig is, dat ik dat zie als iets heel intiems en alleen met een partner doe. En dat doet hij gelukkig niet meer. Maar met bepaalde opmerkingen lijkt hij door te gaan. Dus daar ligt bij mij nog de twijfel om mee te gaan met die reis. Zou het vervelend vinden als hij daar niet mee ophoudt. Al vind ik het ook wel lastig soms om er iets van te zeggen. Ben ook bang dat hij gekwetst wordt.
Voorbeelden van opmerkingen: ik heb nog geen enkele vrouw in het zwembad gezien die knapper is dan jij, je hebt een perfect lichaam, als wij een relatie zouden hebben dan zou je gewoon met andere jongens om mogen gaan, ik zou nooit vreemdgaan als ik met jou had want daar zou ik geen reden toe hebben, ik kan niet zeggen hoe ik ons contact zie want ik kan niet in de toekomst kijken, maar ik weet wel dat ik je leuk zou kunnen gaan vinden want je bent wel mijn type, alles wat ik zoek in een vrouw heb jij etc etc.. Ik dacht steeds van, hou dat voor je, wat moet ik met die informatie? Dat is toch niet relevant, ik zou toch nooit een relatie met je willen dus waarom heb je het er steeds over ... o.o Maar hoe zeg ik dat zonder hem te kwetsen?

No permission to create posts