Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Stereotype mannen
11 maart 2012
21:32
Avatar
Guest
Guests

Zeddnet is toch een soort van datingsite geworden dus kijk daar eens bij de profielen, verlegen vrouwen zat..
Ik kan de profielen niet zomaar inzien, dan moet ik zelf ook eerst inschrijven. En wie zit er nou op mij te wachten...

Het zal niet meteen de eerste de beste keer lukken.
Dat heeft iedereen.
Het komt bij niemand aanwaaien.
Je moet er zeker moeite voor doen.
Het is nu eenmaal zo als je niks onderneemd gebeurd er ook niks.
Wat je kan doen is af en toe een poging wagen, verwacht niet teveel dan valt het niet tegen.

11 maart 2012
13:56
Avatar
Guest
Guests

Drs. Daafje said:

Dit is even een klap in mijn gezicht...

Maar misschien heb ik dat nodig en moet ik wakker worden... Het is al 2 voor 12... Straks is het te laat. Dus i.p.v. te "slachtofferen" zoals jij het noemt, zal ik je dan maar bedanken, denk ik...

Ik vond het ook wel een beetje riskant om het op te schrijven :-[, omdat ik het niet leuk vind om mensen te 'kwetsen' of hard te raken, dus ik hoopte ook dat je het zou begrijpen en gelukkig snap je wel wat ik bedoel. 'Wakker willen schudden' is denk ik idd de juiste omschrijving :)

Drs. Daafje said:

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen, je houding bijstellen? Want mij lukt het maar niet. Misschien pak ik het verkeerd aan?
Ik begrijp ook nog steeds niet waar mijn zelf-haat vandaan komt...

Ik zou niet willen zeggen dat ik het al helemaal voor elkaar heb gekregen. Ik merk alleen wel dat ik anders in het leven sta nu dan bijv. 5 jaar geleden. Ik ben ook iemand met veel interesse voor de menselijke psyche, dus ik heb van mezelf de neiging om er veel over te lezen. Daarnaast voel ik me aangetrokken tot meer oosterse denkwijzen, waardoor ik al vrij snel in aanraking ben gekomen met dingen als meditatie en mindfullness en het idee dat de uitelijke omstandigheden van je leven eerder een afspiegeling zijn van je eigen binnenwereld en hoe je in het leven staat. Het idee dat waar je je aandacht op focust zich in je leven manifesteert. Zowel negatief als positief. En toen ik dat ging toetsen aan de werkelijkheid, bleek dit voor mij exact te kloppen. In die wetenschap maak ik nu andere keuzes en denk ik andere gedachtes dan dat ik 5 jaar geleden had gedaan... En in mijn leven is er wel het een en ander positief verandert erdoor.
Niet dat ik er nu ben hoor. Ik ga binnenkort weer in therapie bij een psychotherapeut :P. Maar daar kies ik nu dan ook echt bewust voor nu ik weet dat ik geen hopeloos geval ben. Maar ik merk dat ik iemand nodig heb die me aanmoedigt om door te gaan met 'werken aan mezelf' juist op de moeilijke momenten, waarop ik geneigd ben om de handdoek in de ring te gooien. Iemand die juist dan obectief naar mijn situatie kan kijken en iemand die me weer met mijn neus in de goede richting zet...

10 maart 2012
20:11
Avatar
rik
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 1178
Member Since:
19 november 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Drs. Daafje said:

Ik moet misschien iets minder gevoelig reageren. Past ook niet bij een man volgens de stereotype regels 😉

Die regeltjes zijn er om overtreden te worden. We laten ons leiden door wat er op tv of in tijdschriften wordt beweerd. Wat me opvalt is dat het ook steeds weer veranderd. De ene keer is de macho-man in en dan weer een meer gevoelige man volgens de bladen/internet. Waarschijnlijk omdat die onderzoeken niet adequaat zijn en de ene keer vrouwen wordt gevraagd die op macho vallen en de volgende keer vrouwen die op meer gevoeligere types vallen.
En het is niet dat het voor iedereen geldt h?. Bij 70% wordt er al uitgegaan van ''iedereen''. dan is er nog 30% over die dus niet op 'stereotype' vallen. En dat zijn er een heleboel.

Een soort coach zou misschien wel wat zijn. Ik loop wel bij de psycholoog maar ik heb toch het idee dat het niet zo effectief meer is.

Dit is een hele goede. Ik heb er zo wel eens over nagedacht met iemand op te trekken en dan samen situaties te gaan doen die je moeilijk vind. Met z'n twee?n durf je ook meer. Ik las eens op een Engelse site dat er ook groepen zijn voor mensen met sociale angst en die ook op zo'n manier te werk gaan. Samen aangaan, en dan bespreken om positieve ervaringen er aan over te houden. En zo wordt je zekerder.

Maar het gaat daar niet alleen om natuurlijk. Het is ook een groot stuk aan jezelf accepteren.

Dat coach-gebeuren kan wel handig zijn. Maar wat zo'n coach doet is om jou te motiveren. Je aanmoedigen. Je moet een doel hebben om ook echt iets te willen en er voor te gaan. En ook wat niet onbelangrijk is positieve ervaringen en vooruitgang. Dat je kunt zien en voelen van het gaat steeds beter en beter. En dan daar de kracht uitputten. Het is moeilijk om dat vast te houden merk ik bij mezelf.

10 maart 2012
19:16
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Twinkel said:

Geen sorry zeggen hoor, ik had hier niet moeten komen in mijn verrotte bui :P. Dit is toch een soort 'openbare' ruimte en als die je niet zint, moet je er zelf niet komen... vind ik.

Ik moet misschien iets minder gevoelig reageren. Past ook niet bij een man volgens de stereotype regels 😉

Ik kan alleen maar zeggen: ik ken wel een paar van die eitjes (jongens) die jij omschrijft en die komen best wel ergens in hun leven en hebben ook wel eens een relatie, of wonen nu zelfs samen. (En ik vind niet dat je de mensheid in kunt delen in 'normalen' en 'abnormalen', er zit nog zoveel tussenin ;))
Het is maar net hoe je naar de wereld om je heen kijkt. Het zit niet alleen in je houding of je spieren, het zit ook in je uitstraling, in de manier waarop jij met de wereld omgaat.

Dus het ligt aan mijn uitstraling... Ok?...
Misschien heb ik de spieren nodig om de rest te maskeren, want dat laten zien is "not done" in de huidige maatschappij.
En daarnaast wil ik ook gewoon slank blijven. Zo dik als ik was, dat nooit meer.... :-[

Helaas voor jou, kom je met jouw houding, denk ik, niet zo ver. Als je je al niet inschrijft op een datingsite (zeddnet, waar je mag verwachten dat mensen milder oordelen over anderen), omdat je denkt dat niemand op je zit te wachten. Hoop niet dat ik nu 'lullig' overkom. Maar wat ik zie is gewoon iemand die heel bang is om afgewezen te worden en uit voorzorg dan maar helemaal geen actie meer onderneemt en 'veilig' in de slachtofferrol blijft zitten, dan weet je ten minste zeker wat je toekomst zal zijn, niet leuk, maar wel bekend...

Dit is even een klap in mijn gezicht...

Maar misschien heb ik dat nodig en moet ik wakker worden... Het is al 2 voor 12... Straks is het te laat. Dus i.p.v. te "slachtofferen" zoals jij het noemt, zal ik je dan maar bedanken, denk ik...

En ik vind persoonlijk dat ik dat wel mag zeggen. Ik heb ook in die situatie gezeten (soms nog). Ik was het slachtoffer, alles overkwam mij. Ik had niet gekozen voor mijn uiterlijk, voor mijn gevoeligheid, voor mijn familie en ook niet voor mijn gebrekkige gezondheid. Ik zou nooit ergens komen. En ik kwam nergens. Totdat ik mijn houding tegenover het leven begon bij te stellen. Verantwoordelijkheid ging nemen over mijn leven. En nog wel verval ik soms in zelfmedelijden, want 't is niet ineens pats boem allemaal rozegeur en maneschijn. Maar dat mag ook wel eens, even jezelf zielig vinden en verdrietig zijn om alles wat mis is gegaan of niet lijkt te kunnen slagen. Maar het is zonde om daarin te blijven hangen. Want je bent zoveel meer waard, dan je zelf denkt. En ik zeg dit met de allerbeste bedoelingen en ik m??n het ook echt 😉

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen, je houding bijstellen? Want mij lukt het maar niet. Misschien pak ik het verkeerd aan?
Ik begrijp ook nog steeds niet waar mijn zelf-haat vandaan komt...

En misschien k?n je het ook wel niet alleen; veranderen. Want veranderen is verdraait moeilijk! Maar er zijn heel veel goede zelfhulpboeken er zijn overal coaches en therapeuten te vinden die jou daar graag bij zouden willen helpen, maar je moet het wel ?cht zelf willen.

Alleen maar lezen helpt mij niet, ben ik wel achter. Ik moet het ook gaan toepassen. Een soort coach zou misschien wel wat zijn. Ik loop wel bij de psycholoog maar ik heb toch het idee dat het niet zo effectief meer is.

[size=1]Schroom trouwens niet om mij gewoon te negeren als je geen zin hebt in mijn 'gezeur' ;), maar weet wel dat ik er mijn energie in gestoken heb, omdat ik gewoon gezien heb dat er meer in zit bij jou dan je zelf gelooft...[/size]

Dank je, dat vind ik fijn om te horen (compliment accepteren, dat heb ik geleerd op de basiscursus 😉 ).
En ik vind niet dat je zeurt, je probeert me te helpen en dat waardeer ik zeer!

10 maart 2012
14:40
Avatar
rik
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 1178
Member Since:
19 november 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Drs. Daafje said:

Maar om on-topic te blijven, stereotype mannen, ik voldoe absoluut niet aan dat beeld. Ik ga bijv. zitten om te plassen (niet in openbare gelegenheden, maar daar is gelukkig vaak een urinoir), hou de deur open voor anderen, laat vrouwen voor gaan, enz.
Een echt eitje dus.

Zie niet echt in waarom je dan een eitje zou zijn. Dat is toch juist attent dat je de deur open doet voor een vrouw?..

Daar kom je niet ver mee in deze maatschappij en al helemaal niet in relaties. Beter dus om wel stereotype te zijn... :-

Nee. Volgens mij komt het allemaal gewoon neer op dat je tevreden bent met hoe je bent en hoe je doet. Als dat ok is zal er vast in de toekomst wel iemand op je vallen.

Er wordt gezegd dat je het uitstraalt als je niet tevreden bent met jezelf. Je hoeft helemaal niks te veranderen, alleen maar inzien dat je het waard bent hoe jij nu op dit moment bent.

Ik denk dat jij (en ik zelf ook op bepaalde gebieden) wilt voldoen aan het beeld wat 'normaal' zou zijn. Vooral door de media wordt je hiermee gehersenspoeld. Maar eigenlijk is er geen 'standaard' omdat ieder persoon weer andere wensen heeft.

Kijk, als jij de volgende keer zegt: 'ik ga zitten op de wc als ik moet plassen' , 'ik laat anderen voor' , 'doe voor vrouwen de deur open'. En dat vind ik prima van mezelf. i.p.v. 'Dan ben ik een eitje'. Het eerste duidt erop dat je tevreden bent met jezelf en hoe je doet. Het is dan eigenlijk helemaal niet belangrijk waar het in eerste instantie over ging. Je wordt dan gewaardeerd dat jij tevreden bent met hoe je bepaalde dingen doet. En dat is dan aantrekkelijk. Hoe ik het nu bekijk dan.

10 maart 2012
11:10
Avatar
Guest
Guests

Geen sorry zeggen hoor, ik had hier niet moeten komen in mijn verrotte bui :P. Dit is toch een soort 'openbare' ruimte en als die je niet zint, moet je er zelf niet komen... vind ik.

Ik kan alleen maar zeggen: ik ken wel een paar van die eitjes (jongens) die jij omschrijft en die komen best wel ergens in hun leven en hebben ook wel eens een relatie, of wonen nu zelfs samen. (En ik vind niet dat je de mensheid in kunt delen in 'normalen' en 'abnormalen', er zit nog zoveel tussenin ;))
Het is maar net hoe je naar de wereld om je heen kijkt. Het zit niet alleen in je houding of je spieren, het zit ook in je uitstraling, in de manier waarop jij met de wereld omgaat.

Helaas voor jou, kom je met jouw houding, denk ik, niet zo ver. Als je je al niet inschrijft op een datingsite (zeddnet, waar je mag verwachten dat mensen milder oordelen over anderen), omdat je denkt dat niemand op je zit te wachten. Hoop niet dat ik nu 'lullig' overkom. Maar wat ik zie is gewoon iemand die heel bang is om afgewezen te worden en uit voorzorg dan maar helemaal geen actie meer onderneemt en 'veilig' in de slachtofferrol blijft zitten, dan weet je ten minste zeker wat je toekomst zal zijn, niet leuk, maar wel bekend...

En ik vind persoonlijk dat ik dat wel mag zeggen. Ik heb ook in die situatie gezeten (soms nog). Ik was het slachtoffer, alles overkwam mij. Ik had niet gekozen voor mijn uiterlijk, voor mijn gevoeligheid, voor mijn familie en ook niet voor mijn gebrekkige gezondheid. Ik zou nooit ergens komen. En ik kwam nergens. Totdat ik mijn houding tegenover het leven begon bij te stellen. Verantwoordelijkheid ging nemen over mijn leven. En nog wel verval ik soms in zelfmedelijden, want 't is niet ineens pats boem allemaal rozegeur en maneschijn. Maar dat mag ook wel eens, even jezelf zielig vinden en verdrietig zijn om alles wat mis is gegaan of niet lijkt te kunnen slagen. Maar het is zonde om daarin te blijven hangen. Want je bent zoveel meer waard, dan je zelf denkt. En ik zeg dit met de allerbeste bedoelingen en ik m??n het ook echt 😉

En misschien k?n je het ook wel niet alleen; veranderen. Want veranderen is verdraait moeilijk! Maar er zijn heel veel goede zelfhulpboeken er zijn overal coaches en therapeuten te vinden die jou daar graag bij zouden willen helpen, maar je moet het wel ?cht zelf willen.

[size=1]Schroom trouwens niet om mij gewoon te negeren als je geen zin hebt in mijn 'gezeur' ;), maar weet wel dat ik er mijn energie in gestoken heb, omdat ik gewoon gezien heb dat er meer in zit bij jou dan je zelf gelooft...[/size]
10 maart 2012
09:38
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Ria said:

Zeddnet is toch een soort van datingsite geworden dus kijk daar eens bij de profielen, verlegen vrouwen zat..

Ik kan de profielen niet zomaar inzien, dan moet ik zelf ook eerst inschrijven. En wie zit er nou op mij te wachten... :-

Maar hoe lang ben je al aan het trainen trouwens?
Het duurdt nl. best lang als je geen aanleg hebt.
Of er gebeurd bijna niks.

Ik train nu ongeveer 1,5 jaar. En ik heb waarschijnlijk niet heel veel aanleg inderdaad, ik denk dat het ook te maken heeft met een laag testosteronniveau. Soms is het wel frustrerend.

1x per week is zowiezo niks en je moet ook enorm op je voeding letten anders heeft 5x in de week alleen een averechts effect!

Daar heb je ook wel gelijk in, voeding is ook belangrijk. Misschien eet ik nog te weinig. Maar omdat ik nu eindelijk 60 kilo kwijt ben, ben ik ook bang om weer snel aan te komen en pas ik dus heel erg op wat en hoeveel ik eet.

Ik denk zelf dat je gezicht trouwens belangrijker is dan je lichaam (of je moet zwaar overgewicht hebben ofzo)

Van mijn gezicht moet ik het niet hebben en zwaar overgewicht, daar kom ik nu juist vandaan......... :-[

Simon said:

Ik train sinds februari ??n keer per week. E?n keer per week is genoeg voor mij, ik heb aanleg namelijk. Ik voel mijn spieren en krachten toenemen. Binnenkort loop ik dwars door deuren heen door mijn immense kracht. 😛

Dan ben je echt gezegend, als je al groeit met maar 1 keer per week trainen.
Ik red dat echt niet. Je traint dan full-body neem ik aan? Ben wel benieuwd wat je "stats" zijn 😉

Maar om on-topic te blijven, stereotype mannen, ik voldoe absoluut niet aan dat beeld. Ik ga bijv. zitten om te plassen (niet in openbare gelegenheden, maar daar is gelukkig vaak een urinoir), hou de deur open voor anderen, laat vrouwen voor gaan, enz.
Een echt eitje dus.
Daar kom je niet ver mee in deze maatschappij en al helemaal niet in relaties. Beter dus om wel stereotype te zijn... :-
Daardoor voel ik me vaak "abnormaal" terwijl ik zo graag "normaal" zou willen zijn. Misschien klinkt dit zeurderig (sorry Twinkel....) maar ik zit er wel mee...

8 maart 2012
23:46
Avatar
Simon
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 510
Member Since:
14 maart 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Ik train sinds februari ??n keer per week. E?n keer per week is genoeg voor mij, ik heb aanleg namelijk. Ik voel mijn spieren en krachten toenemen. Binnenkort loop ik dwars door deuren heen door mijn immense kracht. 😛

8 maart 2012
22:30
Avatar
Guest
Guests

Zeddnet is toch een soort van datingsite geworden dus kijk daar eens bij de profielen, verlegen vrouwen zat..
Maar hoe lang ben je al aan het trainen trouwens?
Het duurdt nl. best lang als je geen aanleg hebt.
Of er gebeurd bijna niks.
1x per week is zowiezo niks en je moet ook enorm op je voeding letten anders heeft 5x in de week alleen een averechts effect!
Ik denk zelf dat je gezicht trouwens belangrijker is dan je lichaam (of je moet zwaar overgewicht hebben ofzo)

8 maart 2012
11:09
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Twinkel said:

Om nog ff ontopic te gaan. Stereotype mannen.
Misschien dat je als gevoelige niet-macho-man, uit een iets kleinere vijver moet vissen, maar het is absoluut niet waar de vrouwen alleen maar op de stoere types vallen.

Ik heb het tegendeel nog niet gemerkt eerlijk gezegd. Vrouwen houden er niet van dat mannen aan rol-bevestigend gedrag doen, maar ze vragen er wel om door van een man te eisen dat hij niet verlegen is. Instinctief zit dat nog heel diep dat ze toch beschermd willen worden etc.

Ik denk dat je als verlegen man ook juist het beste 'op zoek' kunt gaan naar een gevoelige vrouw (niet zozeer verlegen). Volgens mij gaat het gedeeltelijk wel op dat soort soort zoekt. Kijk uit naar die vrouwen met een zachte blik in de ogen, de niet-standaard vrouwen, die andere boeken lezen en zich met minder standaard dingen bezig houden. Vrouwen die open-minded zijn. Dat zijn volgens mij de vrouwen die de gevoeligheid in de man ook meer waarderen. Ik ben er zelf een van :P.

Goede tip, maar hoe doe je dat....

6 maart 2012
11:11
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Is wel een beetje off-topic geworden, maar goed... 😉

Simon said:

Ja, dat had ik via de huisarts gedaan.

Ok? dank je, dan ga ik moed verzamelen ook eens te gaan...

In de sportschool groeien mijn spieren ook niet maar dat komt denk ik omdat ik niet vaak genoeg train (maar 1 uur per week). hoe vaak train jij in de sportschool?

Ik train nu 4 a 5 keer per week, 2 dagen trainen dan een dag rust, dan weer 2 dagen. iedere spiergroep 1 keer per 6 dagen ongeveer.

5 maart 2012
20:56
Avatar
Simon
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 510
Member Since:
14 maart 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Drs. Daafje said:

Dat weet ik niet, daarom wil ik het eigenlijk ook een keer laten meten.
Heb jij dat via de huisarts gedaan?

.
Ook omdat ik merk dat ik in de sportschool mijn spieren niet zo snel en goed kan laten groeien als anderen. :(

Ja, dat had ik via de huisarts gedaan. In de sportschool groeien mijn spieren ook niet maar dat komt denk ik omdat ik niet vaak genoeg train (maar 1 uur per week). hoe vaak train jij in de sportschool?

5 maart 2012
15:49
Avatar
Guest
Guests

Om nog ff ontopic te gaan. Stereotype mannen.
Misschien dat je als gevoelige niet-macho-man, uit een iets kleinere vijver moet vissen, maar het is absoluut niet waar de vrouwen alleen maar op de stoere types vallen.

Ik denk dat je als verlegen man ook juist het beste 'op zoek' kunt gaan naar een gevoelige vrouw (niet zozeer verlegen). Volgens mij gaat het gedeeltelijk wel op dat soort soort zoekt. Kijk uit naar die vrouwen met een zachte blik in de ogen, de niet-standaard vrouwen, die andere boeken lezen en zich met minder standaard dingen bezig houden. Vrouwen die open-minded zijn. Dat zijn volgens mij de vrouwen die de gevoeligheid in de man ook meer waarderen. Ik ben er zelf een van :P.

5 maart 2012
15:35
Avatar
Guest
Guests

Ja zo bedoel ik 't ook weer niet :-[... misschien ben ik wel degene die hier weg moet gaan. Maar 't is meer dat ik momenteel met heel andere dingen aan het worstelen ben en dat het me dan zo irriteert dat mensen zich druk maken over dingen die me dan zo ontzettend onbelangrijk voorkomen in vergelijking met... maar ja dat moet ik ook niet doen. Iedereen ervaart de dingen op zijn eigen manier. Dus daarvoor mijn excuses. Een berichtje is ook wel snel geplaatst helaas op internet... Dat is soms wel eens een nadeel als ik mijn zelfbeheersting enigszins verlies......

5 maart 2012
11:07
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Twinkel said:

Volgens mij zitten jullie in het verkeerde topic. Er is hier ook nog ergens een KLAAGhoekje.....

Ik ben al weg, ik zal hier niemand meer mee lastig vallen. Sorry.

5 maart 2012
09:51
Avatar
Guest
Guests

Volgens mij zitten jullie in het verkeerde topic. Er is hier ook nog ergens een KLAAGhoekje.....

4 maart 2012
20:00
Avatar
patrick
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 84
Member Since:
3 januari 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Dat kan je blijkbaar niet leren. :'(
Anderen kunnen dat wel zien, maar als ze het je niet vertellen. ???
Zal je het nooit weten. >:(
In mijn geval vertellen ze het te laat, als deze meisjes al lang niet meer vrij zijn. :-[
Zo kom ik er ook niet. :-

2 maart 2012
11:04
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

patrick said:

liefde is blind, we vinden niemand omdat we ze niet zien.
Met ouder worden heb ik wel vernomen dat verschillende meisjes me toen zagen zitten. Maar ik zag het niet.

Maar kun je dat dan leren, om dat wel te zien??
Overigens heb ik nog nooit gehoord van iemand dat die mij wel zag zitten en dat ik het niet heb gemerkt.
Maar ja, ik heb ook nauwelijks contact met vrouwen.
En als ik contact heb met vrouwen, dan zit ik in de "friend-zone", oftewel ik word alleen gezien als een goede vriend.... :'(

1 maart 2012
13:40
Avatar
patrick
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 84
Member Since:
3 januari 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

liefde is blind, we vinden niemand omdat we ze niet zien.
Met ouder worden heb ik wel vernomen dat verschillende meisjes me toen zagen zitten. Maar ik zag het niet.

1 maart 2012
11:09
Avatar
Daafje
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 438
Member Since:
20 september 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

rik said:

Heb je er al eens over nagedacht een sociale vaardigheidscursus te volgen? Dat kan je wat handvaten geven hoe je precies mensen kunt ontmoeten.

Heb de basiscursus bijna afgerond, maar om nou te zeggen dat je dat daar echt leert... Nee, dat vind ik eigenlijk best wel tegenvallen.

Zo'n profiel invullen, dat is ook een vaardigheid wat je moet leren. Daar zijn wel tips over te vinden hoe je een profiel opsteld, of je kunt mensen om je heen vragen hoe zij zich zouden presenteren in zo'n profiel.

Ja, maar als ik die tips zou volgen dan komt het erop neer dat ik aan het liegen ben!?
Ik ken niet veel mensen aan wie ik dat kan vragen, de meesten zijn te oud om daar een zinnig antwoord op te geven.....

Cicero said:

Hey Drs Daafjes, Ik dacht dat ik de enige was die door vrouwen behandeld werd als een of andere enge ziekte.
We horen in ieder geval niet tot de stereotype mannen.

nee, je bent niet de enige. Over het algemeen lijkt te gelden dat vrouwen intelligente mannen niet aantrekkelijk vinden. Bizar....

Simon said:

It's all in your head.. Bij mij ook hoor. Ik ben mijn hele leven zelf mijn eigen grootste vijand gebleven.

Doe erg mijn best om daar vanaf te komen, maar dat is niet makkelijk......

No permission to create posts