Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Uitgaan
23 januari 2009
22:55
Avatar
Guest
Guests
190sp_Permalink sp_Print

Ligt heel erg aan de tent hoor. Er zijn gewoon verschillende tenten voor verschillende typen mensen. Ligt er ook aan hoe je er zelf in staat, toen het slechter met me ging vond ik naar zo'n drukke disco of kroeg gaan een ware nachtmerrie. Als je even niet lekker in je vel zit moet je ook gewoon niet gaan, in plaats van heel graag mee willen doen. Daar krijg je uiteindelijk meer respect voor dan dat je gewoon doet wat de rest leuk vind. Mensen van 18/19 vinden het al snel suf als je niet ieder weekend uitgaat, dus daar moet je je niks van aantrekken als je dat bedoelt met er niet onder uit komen. 😛

Maar ja als je niet vaak uit geweest bent, denk je misschien dat het aan jou ligt als je er helemaal niks aan vindt. Later kom je er wel achter dat je een tent gewoon een bagger tent kan vinden ook al gaan anderen er nog zo uit z'n dak, mensen zijn nou eenmaal erg verschillend, en er zijn gelukkig genoeg verschillende uitgaansgelegenheden. :)

23 januari 2009
22:40
Avatar
Guest
Guests
189sp_Permalink sp_Print

Wat gek eigenlijk musa..

ik ga eigenlijk ook niet veel uit.. afgelopen jaar heb ik carnaval leren vieren, dat was eigenlijk wel leuk :) (deed ik met ons pap (A) )
Ik heb eigenlijk ook geen vrienden die mee uit willen.
Mijn eerste echte keer dat ik uit ging was van de zomer met de wigwam (vakantie voor gezinnen met een lichamelijk of meervoudig gehandicapt kind waar ik als vrijwilliger mee doe) je mocht er vanaf je 18e in, dus ik had net geluk :) maar de leeftijd maakt niet zo veel uit.. ik was toen met een ander de jongste, daarna kwam een groepje van de leeftijd 30 ong. en daarna een paar van 50 jaar.. en het was nou niet echt een discotheek voor ouderen.. Dus Maria dat maakt niet zo veel uit :) maar ik moet wel zeggen dat wij wel het oudste waren.. 😛

Maar in Curacao zal ik het echt leren.. dan kom ik er niet onder uit. Ik hoop dat ik het leuk zal vinden.. want zo van 1 keer kan ik het niet zeggen..

23 januari 2009
22:31
Avatar
Guest
Guests
188sp_Permalink sp_Print

Nederland heeft dan ook een echte uitgangs cultuur, dat merk je pas als je in andere landen komt, en dan niet op een plek die bevolkt wordt door Engelse, Duitse en Nederlandse toeristen. Als we bijvoorbeeld in de VS aan iemand van onze leeftijd vroegen waar die uitging, kreeg je meestal een antwoord van "I don't know.. I sometimes go to the movie or the beach". Als we dan uitlegden dat we dat niet bedoelden, vertelden ze meestal dat ze alleen echt naar feestjes gingen die door vrienden georganiseerd werden, echt disco's en kroegen voor jongeren zijn daar een zeldzaamheid (en dan heb ik het over grote steden als Los Angeles en San Francisco h?). Niet gek ook, als je bedenkt dat er in heel Californi? een verbod is om na 2 uur 's nachts alcohol te schenken en je daarbij nog 21 moet zijn om het ?berhaupt te mogen kopen.

23 januari 2009
21:19
Avatar
Guest
Guests
187sp_Permalink sp_Print

Mijn uitgaan: ik ging al vrij jong, toen ik 17 was, uit in d? caf?'sstraat te Eindhoven (Stratumseind), maar wel op mijn verlegen manier hoor, met niet veel drinken. Ik had toen wat (oudere) vrienden van school die regelmatig gingen en ik mocht ook van mijn ouders zowat iedere zaterdagavond erheen met hun.

Later vervlakte dat, toen ging ik in Utrecht wonen. Daar wilde ik ook graag uit, maar had helaas de vrienden er niet voor, de vrienden die ik had gingen nooit uit of met anderen. Alleen gaan heb ik nog wel eens geprobeerd, maar dat was pure armoe, dus niet voor herhaling vatbaar. Ik was wel lid van een Studentenvereniging en daar hadden we regelmatig discoavonden tot in de late uurtjes, dat was een goed alternatief.

De laatste tijd ga ik sowieso niet zoveel uit en heb er iets minder behoefte aan, maar houd wel van dansen. Ik ging nog wel eens Rookvrij dansen in Utrecht (Kirtan, FunDance, Nataraj), maar helaas is het laatste jaar daar de muziek vrij slecht geworden, onbekend, zweverig etc., dus dan is dat niet zo leuk meer.

Maar op het Lustrumfeest heb ik weer eens veel gedanst en ik vond het weer heerlijk om te doen. Waren er maar vaker van die feesten!

Carnaval vieren heb ik in het verleden ook nog wel eens gedaan, in Eindhoven en een keer in Tilburg.

23 januari 2009
21:10
Avatar
Guest
Guests
186sp_Permalink sp_Print

Raphael said:

Ik zou zeggen, plaats een oproepje op het VVM leden gedeelte voor een dansuitje :)

Ik meld me aan ;D

23 januari 2009
20:18
Avatar
Guest
Guests
185sp_Permalink sp_Print

Sja dan wordt het moeilijker. :( Hoewel ik nooit in de stad gewoond heb.

Maar, je haalt het toch nog wel een keer in h?? ;D

23 januari 2009
20:15
Avatar
Satyarupa
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 770
Member Since:
1 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
184sp_Permalink sp_Print

Ik wilde dat wel, maar als je bijna geen vrienden hebt en je constant onzeker voelt, komt het er ook niet van (en ik woonde ook nog eens buiten de stad).

23 januari 2009
19:47
Avatar
Guest
Guests
183sp_Permalink sp_Print

Had je daar geen behoefte aan gewoon?

Toen ik de eerste keer ging was ik 15 ofzo, maar als ik nu 15 en 16 jarigen zie bij het uitgaan erger ik me kapot. Vind ik zo dom, kinderen die drinken, terwijl ik vroeger geen haar beter was.

23 januari 2009
19:39
Avatar
Satyarupa
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 770
Member Since:
1 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
182sp_Permalink sp_Print

Musa said:

Ik ga nog wel regelmatig uit, maar ik ben dan ook nog een stuk jonger dan jullie.

Ik ging vroeger toen ik een stuk jonger was ook niet veel uit. 😉 Toen ik 20 was ben ik voor het eerst in een discotheek geweest. 😮

23 januari 2009
17:30
Avatar
Guest
Guests
181sp_Permalink sp_Print

Ik zou zeggen, plaats een oproepje op het VVM leden gedeelte voor een dansuitje :)

23 januari 2009
15:10
Avatar
Guest
Guests
180sp_Permalink sp_Print

Ik ga nog wel regelmatig uit, maar ik ben dan ook nog een stuk jonger dan jullie. Ook niet ieder weekend hoor, alles met mate, en daarbij is het vreselijk duur. Uit in Haarlem lijkt me wel leuk een keertje, is volgens mij wel eens sprake van geweest om als forumuitje in Amsterdam uit te gaan, maar nooit iets van gekomen. En goede dansmoves laat ik wel aan al die allochtonen over. 😛

23 januari 2009
13:15
Avatar
Guest
Guests
179sp_Permalink sp_Print

Volgens mij ben ik al 11 jaar niet meer uit dansen geweest. Ik vind het ook wel leuk, maar zou nu toch niet meer naar een disco gaan. Of het moet er een zijn waar meer "ouderen"komen. Voor een cafe geldt eigenlijk hetzelfde. Daar ben ik trouwens nog weleens geweest, maar dan niet om te dansen. En idd met een groepje is het natuurlijk veel leuker. Daarom ben ik ook zolang niet geweest, omdat ik geen vrienden meer heb waar ik mee kan gaan.

Satyarupa said:

Ik vind het ook vervelend dat sommige zalen pas om 11 uur open gaan. Het is ook leuker om met een groepje uit te gaan, lijkt mij, maar dan wel met mensen die ik een beetje goed ken, anders voel ik me ook maar ongemakkelijk.

Dat late tijdstip heb ik nooit begrepen. We gingen gewoon niet voor 12 uur weg, anders was er niks te beleven en dan waren we inclusief busreis ongeveer om half zes thuis. Om vervolgens de rest vd dag te slapen 😛

Ja, ik ga ook niet zo snel dansen met mensen die ik niet zo goed ken. Niet dat ik zo wild dans ofzo, ben er niet goed in. Hoogop een beetje springen ofzo. Ik heb wel een keer op een bar gedanst, maar dat was 13 jaar geleden, denk niet dat daar nu nog iemand op zit te wachten ;D

Misschien kunnen we een keer met een aantal van het forum gaan stappen in Haarlem ofzo? We kennen elkaar nog wel niet, maar dat komt dan misschien wel? Is maar een idee, lijkt mij wel leuk in ieder geval na 11 jaar!

23 januari 2009
12:51
Avatar
Satyarupa
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 770
Member Since:
1 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
178sp_Permalink sp_Print

Ik ga eigenlijk niet zoveel uit. Ben al in geen tijden meer uit dansen geweest. Op zich vind ik het wel leuk om te dansen, maar ja, als er allemaal mensen om je heen zijn, vind ik dat toch moeilijker. ::) Ga ook liever naar kleine danszaaltjes of caf?s waar je ook kan dansen. Ik vind het ook vervelend dat sommige zalen pas om 11 uur open gaan. Het is ook leuker om met een groepje uit te gaan, lijkt mij, maar dan wel met mensen die ik een beetje goed ken, anders voel ik me ook maar ongemakkelijk. Wat ook wel vaker heb gedaan is naar cafeetjes gaan en als daar ook nog eens live muziek wordt gespeeld is dat helemaal mooi. :)
Het enige minpuntje is dat je ook vrienden moet hebben die ook mee uit willen en kunnen.

20 juli 2008
12:10
Avatar
Guest
Guests
177sp_Permalink sp_Print

Ria said:

2 euro per keer werk je jezelf ongelooflijk in het zweet en kweek je ook nog wel een mooi figuur.

sjeetje... wou dat er meer van die goedkope cursussen waren..

Wii fit ^^. Aanschaf is duur maar de lol die je er aan hebt is ook leuk ^^ (en je kunt trainen wanneer JIJ wilt 😉 )

Gr Knuffel

19 juli 2008
22:46
Avatar
Guest
Guests
176sp_Permalink sp_Print

2 euro per keer werk je jezelf ongelooflijk in het zweet en kweek je ook nog wel een mooi figuur.

sjeetje... wou dat er meer van die goedkope cursussen waren..

19 juli 2008
20:51
Avatar
Guest
Guests
175sp_Permalink sp_Print

Knuffel said:

[quote=Aikidoka ] Dat stukje van Charlie Brooker vond ik weer een ander uiterste. Met de juiste mensen om je heen en in de juiste kroegjes kan stappen best leuk zijn hoor.

precies, laat dat nu net het probleem zijn dat je geen vrienden/vriendinnen hebt 😉 (pick me, pick me, pick me)

Gr Knuffel

Dat is mijn probleem ook. Ik zou graag meer willen uitgaan op cafe om er ene te gaan drinken, maar nu zit ik weeral thuis, omdat mijn 'vrienden/viendinnen' andere plannen hebben.

13 maart 2008
20:16
Avatar
Guest
Guests
174sp_Permalink sp_Print

Hoeft voor mij ook niet zo dat erg laat maken en veel alcohol. Ik vind het leuker een filmpje te pakken, een goed gesprek te houden, wat te drinken ergens of een bandje in een gezellig cafeetje.

13 maart 2008
08:43
Avatar
Guest
Guests
173sp_Permalink sp_Print

Ik merk dat ik de laatste tijd minder behoefte heb aan een hele nacht flink doorzakken. Ik vind het zo heel af en toe wel eens leuk, maar elke week hoeft van mij niet zo. Dan ga ik liever van de zomer weer naar alle grote (dance) festivals. Daar voel ik me dan beter op mn gemak en de sfeer is er veel leuker.

1 november 2007
17:21
Avatar
Guest
Guests
172sp_Permalink sp_Print

Het is helemaal niet raar dat je niet van stappen houd! Ook niet iedereen houd van theater toch? Jij moet lekker doen wat je zelf wilt, want het heeft toch geen zin om tegen je zin in een overvolle discotheek met knalmuziek te staan.

Zelf ga ik wel regelmatig stappen. Ik heb tijden dan ga ik het liefst elke week en tijden dat ik eens in de 2 maanden een keer ga. Komt ook omdat ik rekening moet houden met mijn zoontje. Maar ik vind stappen persoonlijk een heerlijke manier van ontspannen en even helemaal mezelf zijn. Gelukkig heb ik vriendinnen en vrienden die er net zo over denken dus dat komt telkens wel goed uit.

Liefs Treasure

31 oktober 2007
20:26
Avatar
Guest
Guests
171sp_Permalink sp_Print

Dat is jammer om te horen.
Blijf in ieder geval vechten en probeer niet te veel toe te geven. Naar mijn idee is het lichaam net zo sterk als je geest. Als je wil en hebt doorzettingsvermogen dan moet veel nog mogelijk zijn.
Ik ken ook mensen die toegaven aan de restricties van het lichaam en die kunnen steeds minder.

Dus hou de moed erin :)

No permission to create posts