Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Hallo!
28 oktober 2017
22:04
Avatar
sander-77
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 95
Member Since:
14 december 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hallo Mitchell,

Een herkenbaar verhaal. Vroeger toen ik verlegen was ben ik 5,5 jaar elke dag gepest. Ik had destijds geen vriend(inn)en en geen zelfvertrouwen. Wel kon ik voldoende leren en ging ik steeds over. Drugs heb ik nooit gebruik. Alcohol wel. Ik heb het niet meer nodig om me daar gemakkelijker in te gaan voelen. Als je eens wil praten hoor ik het wel.

Groet, Sander

Vriendelijke groet, Sander
24 september 2017
23:08
Avatar
Mitchell030
Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
24 september 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

 Mijn naam is mitchell jongeman van 24 uit Utrecht heb in mijn jeugd een sociale fobie gekregen omdat ik veel werd gepest ben daar door me eigenwaarde verloren dit heeft mij weerhouden van vriendschappen krijgen en relaties heb wel een aantal vrienden daar voel ik me ook op me gemak maar als we bijvoorbeeld uitgaan word ik stil ben bang dat mensen mij aan gaan kijken en mij raar gaan vinden heb daarom altijd ook drank/drugs nodig om mij zelf prettig te voelen in deze situaties dan kan ik me zelf zijn want sociale dingen vind ik wel geweldig om te doen maar mijn angst overheerst altijd

 

Ik ben hier naar mensen op zoek waar ik nieuwe vriendschappen mee kan krijgen en waar ik met gelijke dingen over kan praten !