Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Hallo, ik ben Kirsten.
15 december 2017
17:17
Avatar
Saskis
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 6
Member Since:
14 oktober 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hoi,

 

Ik heb je een mailtje gestuurd!

 

Groetjes, Saskia

13 december 2017
14:50
Avatar
Kirsten
Member
VVM leden
Forum Posts: 2
Member Since:
13 december 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Dag allemaal, ik ben Kirsten.

Ik wil me graag voorstellen, maar merk wel dat het moeilijk is! (dit is al mijn vijfde openingszin...)WinkIk ben in het verleden ook al lid geweest van de VVM (in 2005 lid geworden, zo'n 2 jaar lid geweest). Ik heb toen ook de RET cursus in Utrecht gedaan en het was goed dat ik dat toen gedaan heb. Van daaruit is het langzaamaan steeds makkelijker voor me geworden om met mensen om te gaan, maar ik voel me nog steeds wel een beetje 'anders dan anderen'.

De reden dat ik me nu weer aangemeld heb is dat mijn lieve man René is overleden (sommige mensen hier zullen hem zich denk ik nog wel herinneren, hij verzorgde ook een tijdlang de distributie van de ODM). Hij was mijn alles en ik mis hem verschrikkelijk.

Ik zoek geen rouwgroep, maar waar ik nu behoefte aan heb is de mogelijkheid om vrijblijvend dingen te kunnen ondernemen en e.v.t. te schrijven met mensen die, net als ik, 'rustig' zijn.... dat er in ieder geval de mogelijkheid is...  Toen René net was overleden (afgelopen januari) was ik veel opener en praatte ik met veel mensen, maar dat is niet meer zo. Ik heb me weer steeds meer teruggetrokken, ik zit vaak alleen thuis, omdat ik niet anders kan/kon en tegelijk voelt dat niet goed. Praten over René doe ik wel, vooral met mijn broer en met mijn schoonfamilie en ik ben blij dat dat kan.

Aldus....wat ik wél zoek: een beetje een opening in mijn leven, gezelschap van mensen die het helemaal begrijpen als je ze niet meteen de oren van het hoofd kletst!Wink

Ik zat al te kijken naar de uitjes...en ik zag iets over een cultuurgroep (wel al een jaar geleden gedateerd), dus wie weet tot ziens, gegroetSmile