Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Niet nieuw
1 oktober 2013
17:38
Avatar
chevchelios
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 48
Member Since:
10 september 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Welkom op het forum Marco.

30 september 2013
19:55
Avatar
Cicero
Moderator
Members

Moderators

VVM leden

kaderleden
Forum Posts: 300
Member Since:
29 juni 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Welkom Marco op het forum.
De uitjes kunnen zeker een welkome aanvulling zijn op je hobbies die je al genoemd hebt. Maar dan vooral om dan weer onder de mensen te zijn.
Ik ben ook wel benieuwd hoe dat gaat met een coach. Misschien kun je daar een keer wat meer over vertellen op het forum.

30 september 2013
16:55
Avatar
marcelo
Member
Members

VVM leden
Forum Posts: 859
Member Since:
20 juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Leuke intro, welkom!

30 september 2013
13:50
Avatar
mvschoon
Moderator
Members

Moderators

VVM leden

kaderleden
Forum Posts: 139
Member Since:
10 mei 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hallo allemaal,

Nee, nieuw kan ik me niet noemen: ik ben al lid sinds het vorige millenium... Ik heb destijds twee keer de basiscursus gedaan, waarvan een keer als contactpersoon en een keer de vervolgcursus. Dat heeft zeker wel geholpen, vooral in werkrelaties ben ik assertiever geworden, maar ik ben nog steeds erg goed in het mezelf wegcijferen. En sociale contacten buiten werk kosten me zeker nog moeite. Mijn VVM-lidmaatschap heeft de afgelopen jaren in de ijskast gestaan, maar ik kom nu weer eens kijken omdat de laatste tijd mijn sociale contacten wel op een erg laag pitje zijn gekomen, mede als gevolg van een sabbatical voor (o.a.) bijscholing waardoor ik de automatische contacten op mijn werk ben verloren.
Ik moet me dus ondanks mijn lange lidmaatschap weer voorstellen :blij: Mijn naam is Marco, ik ben bijna 47 jaar oud, vrijgezel, woon in Rotterdam en zoals gezegd, ben nu vooral aan het studeren. Ik heb een vrij brede belangstelling hoewel de trein wel mijn grote liefde is. Ik ben echter ook vaak te vinden in de schouwburg, op de fiets, in de bioscoop, een museum en lezend. Onlangs is er - officieus - Asperger bij mij vastgesteld, zeg maar een milde vorm van autisme. Dat was wel een eye-opener en in het begin hielp die ontdekking me zelfs aan een positiever zelfbeeld - het verklaarde ook voor mij "raar" gedrag mijnerzijds -, maar dat effect is helaas uitgewerkt...
Ik denk niet de cursus nog een keer te doen: ik ken alle technieken nog wel, maar ik moet ze gewoon weer eens goed oefenen in de praktijk. En wat meer contacten, dat zou ook leuk zijn. Ik hoop dus op een paar leuke uitjes! Wel heb ik een coach in de arm genomen met wie ik zo nu en dan spar over mijn leven en dergelijke.

Marco