Op 24 november organiseren we weer een landelijke dag.
Dit wordt een hele VVM dag.

1. Ledenbijeenkomst + lunch
We beginnen in de ochtend met activiteiten in het kader van de toekomstplannen van de VVM. Als je je betrokken voelt bij onze vereniging moet je zeker komen. Gratis koffie en thee.

Voor deelnemers aan het ochtendprogramma is er een gratis lunch. Je moet je voor de lunch wel aanmelden, zodat we bij de bestelling hier rekening mee kunnen houden.

aanmelden

2. Workshop: Omarm je onzekerheid
In de middag is er een workshop, zoals altijd open voor leden en niet-leden. Aanmelden niet verplicht.

Verlegenheid en onzekerheid, ze lijken zo nauw aan elkaar verbonden. Voel je je onzeker omdat je verlegen bent, of durf je niets te zeggen omdat je je onzeker voelt. Iedereen ervaart dit op zijn eigen manier, maar goed om te weten is dat het universeel is en iedereen een zekere mate van onzekerheid in zich heeft. De truc is hoe hiermee om te gaan.

Deze workshop neemt je mee in de wereld van onzekerheid en schijnt een licht op de diepere achtergronden, waar onzekerheid vandaan komt en hoe hiermee om te gaan. Wat kun je doen om je zelfverzekerd te voelen, hoe ga je met je emoties en onzekerheden om? Waar focus je je op en wat maak je jezelf eigenlijk wijs? Je zult ervaren dat waar jezelf in gelooft ervoor zorgt dat je je zo ook gaat gedragen. Daar willen we verandering in brengen en we zorgen voor een dynamische workshop met vele voorbeelden en oefeningen om dit te ervaren en mee naar huis te nemen.

Omdat dit een lustrum is, gaan we in de avond gewoon door. Tijdens het avondprogramma zijn partners van de leden ook welkom.

3. Diner: Satébuffet.
Er is een heerlijk Satébuffet. Deelname diner inclusief 2 drankjes kost €10,- (€15,- partner niet VVM-lid).
Gevolgd door een feestavond. Kosten deelname €5,- (partner niet-VVM € 10,-)

4. Feestavond
We maken er een leuke avond van met muziek, hapjes en drankjes. Mogelijkheid om te dansen, bij te kletsen, nieuw mensen te ontmoeten of oude bekenden weer eens te spreken.

Wij organiseren deze dag om elkaar te ontmoeten. Dat kan op deze dag op verschillende manieren: door samen na te denken/praten over de toekomst van onze mooie vereniging; door jezelf te ontwikkelen en elkaar te leren kennen tijdens een leerzame workshop en/of een gezellig samenzijn.
We nodigen jullie dan ook van hare om samen dit lustrum te beleven en te vieren.

Met vriendelijke groet,
de organisatie Paul Renzo René

aanmelden

Programma

10:30 Toekomst VVM; inloop vanaf 10:00; gratis koffie/thee; aanmelden niet verplicht
12:00 lunch; verplicht aanmelden en deelname aan ochtendprogramma
13:30 workshop; inloop vanaf 13:00; consumpties kosten deelnemer; aanmelden niet verplicht
17:30 diner; kosten €10,- (niet-leden €15,-); aanmelden verplicht
19:30 feestavond; inloop vanaf 19:00; kosten €5,- (€10,- niet leden); aanmelden verplicht
23:30 einde

Geef je op voor het diner en/of feestavond via dit aanmeldformulier: http://verlegenmensen.nl/lustrumfeest-2018-aanmelden/
Je aanmelding wordt pas definitief nadat het bedrag voor het diner/feestavond is overgemaakt op bankrekening NL12INGB0004427951 t.n.v. Vereniging van Verlegen Mensen, onder vermelding van lustrumfeest en je naam. Na ontvangst sturen we een bevestiging. Deze bevestiging is meteen je toegangsbewijs tot het feest.

Plaats:
Partycentrum Le Patapouf
Kolkmanstraat 1-3
2805 CG Gouda

Gratis parkeren
1 km van Station Gouda

aanmelden