De Vereniging van Verlegen Mensen organiseert voor haar leden uitjes in diverse regio’s.
Je kunt hier in ontspannen sfeer andere mensen ontmoeten. Verlegen mensen zijn onder elkaar minder verlegen. We begrijpen elkaar beter.

Wat voor uitjes zijn er zoal?
De uitjes zijn heel divers. Er worden bijvoorbeeld uitjes georganiseerd voor een museumbezoek, een leuke wandelroute, een diner, een fietstocht, een high-tea, een bezoek aan de bowlingbaan of midgetgolfparcours, noem maar op. Hier is een lijst van al onze uitjes: activiteiten

En wat als ik het lastig vind om mee te gaan?
Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.

Aan het begin van het uitje wordt vaak een voorstelrondje gehouden. Je kunt naast je naam eventueel nog andere zaken noemen die je kwijt wilt. Vaak ontstaan er gespreksonderwerpen door dit voorstelrondje omdat blijkt dat mensen overeenkomsten hebben in bijvoorbeeld hobby’s, werk. De organisatoren zullen verder proberen iedereen erbij te betrekken.