Zaterdag 5 Maart 2016 organiseren wij: Marcel en Stephanie een uitstapje Kunstschaatsen kijken in de uithof.

Dit betreft een uitje georganiseerd door VVM-Leden. Dus alleen mensen die lid zijn van de VVM kunnen mee met dit uitstapje. Dit om eventuele misverstanden te voorkomen bij aanmelding.

Van 3 tot en met 6 maart vindt de KNSB Kunstrijweek plaats in sport- en recreatiecentrum de Uithof. Een week waarin alle disciplines van het kunstschaatsen en  zowel  topsport als breedtesport samenkomen! De disciplines die plaatsvinden tijdens de kunstrijweek zijn, NK kunstrijden, het NK Synchroonrijden, het NK Showrijden en de finale van de KNSB-Cup.Hier strijdt de top van het Nederlandse kunstschaatsen om de titels. Deze wedstrijden zijn gratis toegankelijk.

Heb je zaterdag 5 Maart 2016 zin in een leuke en enerverende dag en wil je daarnaast leuke mensen ontmoeten geef je dan op. We zouden zeggen pak de telefoon en bel of stuur ons een e-mail. Dus houd deze datum alvast vrij in je agenda.

We rekenen op jullie komst en zien jullie dan graag zaterdag 5 Maart 2016.

Stephanie en Marcel

Aanmelden en meer info voor VVM leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Dit is uitje georganiseerd door VVM-leden. Daardoor is het eenmalig aanmelden bij dit uitje niet mogelijk.