Beste allemaal,

Op zaterdag 16 juli 2016 wil ik voor de VVM NS-wandeling Meijendel organiseren. Het beginpunt is treinstation Den Haag Centraal, het eindpunt is bushalte de Kieviet in Wassenaar. Vanaf het eindpunt op .15 en .45 aansluiting naar Den Haag Centraal. De totale afstand van deze wandeling is 12 km.

Deze wandeling wordt georganiseerd door een VVM-lid en is enkel toegankelijk voor andere VVM-leden.

Je stapt uit de trein op Den Haag Centraal direct het Haagse Bosch in. Langs paleis Huis Ten Bosch wandel je daarna door het mooie landgoed Clingendael de stad uit. Via de bekende Waalsdorpervlakte gaat de route verder door de duinen van Meijendel. Deze duinen zijn waterwingebied voor Den Haag en Leiden, maar zijn ook als natuurgebied zeer waardevol. Bij boerderij Meijendel vind je een bezoekerscentrum, gratis toegankelijk, geopend van dinsdag t/m zondag van 10 tot 16 uur (zo 17 uur). Je verlaat hier het Hollands Kustpad, onderdeel van de Nederlandse Kustroute, en loopt door de duinen naar Wassenaar.

Meer informatie over deze wandeling kan gevonden worden op:
Routebeschrijving – http://www.eropuit.nl/pdf/MeijendelAug2015.pdf
Routekaart – http://www.eropuit.nl/pdf/RoutekaartMeijendelApril2013.pdf
Openbaar vervoer – http://www.9292.nl/

Aanmelden en meer info voor VVM leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Dit uitje word georganiseerd door een VVM-lid. Daardoor is het eenmalig aanmelden bij dit uitje niet mogelijk.