GlowGolf Entree + Skyview de Pier
Wat is Glowgolf? Het oer-Hollandse spelletje midgetgolf maar dan ”indoor” en in een donkere ruimte met meer dan voldoende licht afkomstig van de blacklight schilderingen, vloerbedekking, en golfbanen! Sticks, ballen ALLES geeft licht! De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema ”gevaarlijke”vissen en piraten. We slaan af bij een grote haaienbek met daarin een piraat en dalen dan af in een onderwaterwereld. Onderweg ontmoeten we diverse piraten, een zeemeermin, een octopus en nog veel meer vreemd gespuis….
Spelduur ongeveer 1 uur, ligt aan de grootte van de groep.

Na Glowgolf lopen we naar de Pier. Daar gaan we het eerste reuzenrad boven zee in. Per gondel kunnen maximaal 6 volwassen in. Als de groep groter is dan wordt deze gesplitst.

Bij goed weer maken we een wandeling over de gemoderniseerde en lange boulevard van Scheveningen. Voor de liefhebbers kan daar natuurlijk ook wat drinken en/of gegeten worden.
Bijzonder zijn de bronzen Sprookjesbeelden aan Zee, die eigendom zijn van het museum Beelden aan Zee en nu hun nieuwe plek hebben gekregen in de zgn. Sprookjesbeelden aan zee.

Liefhebbers kunnen de dag afsluiten gezamenlijk ergens gaan eten.

Zie ook Glowgolf, Skyview de Pier en Sprookjesbeelden aan zee.

Aanmelden en meer informatie voor VVM-leden: zie het ledenforum (door hier te klikken) of de OdM van januari.

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM-lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.