Traditiegetrouw organiseert de Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) vanuit Capelle a/d IJssel de Capelse Tweedaagse, elk jaar het laatste weekend van december. Zowel op zaterdag als op zondag zijn verschillende afstanden te wandelen.

Op zaterdag 29 december wil ik met de VVM de wandeling van 10 km gaan wandelen. De route is voor mij onbekend, maar staat doorgaans goed gepijld aangegeven. De startplaats is de kantine van korfbalvereniging KCC, sportpark Schenkel, Capelseweg 39a, 2907 XA in Capelle a/d IJssel. Zie ook Google maps voor deze locatie. Starten kan tot 13:00 en voor 16:30 dient men binnen te zijn.

Met openbaar vervoer is sportpark Schenkel niet makkelijk bereikbaar. Ik wil daarom om 10:45 verzamelen op metrostation Prinsenlaan (A/B-lijn) in Rotterdam. Vanaf dit metrostation is een route met pijlen aangegeven tot het startpunt. Volgens de RWV is dat ca. een kwartier wandelen. Wil iemand rechtstreeks naar het startpunt s.v.p. bij mij dan aangeven. Verzamelen dan voor de ingang van de korfbalvereniging KCC.

Meer informatie:
http://www.rotterdamsewandelsportvereniging.nl/index.php?page=capelse-tweedaagse-2013
& https://www.google.nl/maps/