Wist je dat 8 van de 10 mensen het spannend vinden om op vreemde af te stappen voor een praatje? En dat 9 op de 10 mensen het niet eens erg – of zelfs heel leuk – vinden wanneer ze aangesproken worden?

Training Socializen is een praktische training om met meer gemak offline in contact te komen met (on)bekende mensen.

– Flitsen er ook 10.000 gedachten door je hoofd voordat je de stap durft te wagen om een vreemde aan te spreken? En doe je het bij nader inzien vaak toch maar niet?

– Denk je vaak: “Ik weet niet wat ik moet zeggen? Of weet je vaak niet hoe te beginnen bij informele contacten? Beginnen over het weer en verkeer vind je zo afgezaagd, dus dat doe je maar niet…

– Weet jij je ook geen raad met die akelige stiltes die soms in een gesprek vallen?

Dan is deze training voor jou!

Tijdens de training doorlopen we stapsgewijs de verschillende fases van socializen, zodat jij na afloop met minder schroom contacten met anderen kunt aangaan.

De training wordt gegeven door Miloushka Kronstadt: Miloushka geeft behalve de training Socializen ook trainingen over communicatie en leiderschap in ontwikkelingslanden. Ze leidt medewerkers op om collega’s mee te krijgen in gezonde werkgewoontes. Miloushka: “Socializen of een praatje maken is dé opstap voor (zakelijk) relaties en zelfs diepgaande gesprekken. Dat gun ik iedereen.”
www.werkendbeter.nl
www.Happyworkersclub.nl

Datum: Zaterdag 9 November 2019

Locatie: Kargadoor
Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht

Tijd:
Inloop vanaf 13.00 uur
Start workshop: 13.30 uur

Kosten: GRATIS

Aanmelden: Niet nodig