Wat kun je verwachten van de workshop ‘Op weg naar een positief zelfbeeld’
We starten met een kennismaking met mij en met elkaar.
Je leert wat een negatief zelfbeeld nou eigenlijk inhoudt en hoe het ontstaat.
Dan onderzoek je hoe jij jezelf op dit moment ziet. Je krijgt een concrete manier aangereikt om een positiever beeld van jezelf op te bouwen en gaat daar direct mee aan de slag.
Na het ontdekken van positieve punten van jezelf, oefen je in het hardop benoemen daarvan. Je krijgt ook positieve feedback van de overige deelnemers zodat je gaat zien welke kwaliteiten anderen in jou ervaren.
In je groei naar meer zelfwaardering zal je merken dat er allerlei censurerende gedachtes opkomen.
Je gelooft niet zomaar in een nieuwe kijk op jezelf. Denk aan: ‘je bent soms wel een beetje assertief, maar nog niet assertief genoeg.’ En daarmee breek je jouw net verworven groei weer af. Daarom krijg je handvatten om deze gedachtes in jezelf te herkennen en ermee om te gaan.
Omdat je niet in één middag een compleet nieuw zelfbeeld hebt geïntegreerd geef ik je een stappenplan mee om thuis verder te bouwen. Ook krijg je suggesties voor boeken die je kunt lezen en trainingen die je kunt volgen.
Mocht je dit lezen en bepaalde onderdelen van de workshop best spannend vinden: het is jouw workshop en jij bepaalt hoe en waar je aan meedoet. Voel je dus uitgenodigd om op zo’n manier aanwezig te zijn dat de middag voor jou op een leuke manier leerzaam is!
Heb je vragen of wil je even overleggen of deze workshop voor jou helpend is? Neem gerust contact met me op:
www.precieszoalsjebent.nl / info@precieszoalsjebent.nl

Datum: 2 juni 2018
Locatie: Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht
Tijd: deur open: 13.00 uur
Start workshop: 13.30 uur
Kosten: gratis

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Vriendelijke groeten
Annemart Visser en de VVM