JustOne-1 JustOne-2

Beste VVM-leden,

Afgelopen zondag 28 februari heb ik met acht leden partyspel Just One gespeeld. Eerst met 4 teams van 2 personen, later met 5 enkele spelers. Uiteindelijk negen ronden van 4 woorden gespeeld. Leuk!

Zondag 21 maart vanaf 14:00 wil ik met jullie -via Skype- partyspel Just One nogmaals doen.

Just One is een spel waarbij je aan de hand van kaartjes met vijf begrippen, het woord wat gekozen wordt, probeert te raden aan de hand van omschrijvingen die andere spelers zullen geven.

Als voorbeeld kies ik van het linkerkaartje woord nummer 2. Het woord Camembert zou omschreven kunnen worden als: Kaas, Frans, Brie, Rond, Zout enz… Raad ik het woord dan krijg je een punt, raad ik het woord niet dan krijg je geen score.

Het volgende kaartje is dan voor deelnemer twee en anderen geven hun omschrijving. Hoe dit in zijn werk gaat van wel of niet een kaartje zien (omdat ik alleen de kaartjes heb) zal ik dan later uitleggen.

Zo zijn er 13 rondes met verschillende begrippen. In totaal zijn er 110 kaartjes met vijf begrippen. Variatie zat. En wie weet een hoop lol en spelplezier.

In 2019 was Just One in Duitsland het spel van het jaar.

Wie mee wil doen op zondagmiddag 21 maart kan een mail sturen naar activiteiten@vvmnederland.nl of bel mij op 06-22529452. Een link naar Skype heb ik reeds per email toegestuurd.

Vriendelijke groet,
Sander

***********************

Deelnemerslijst (maximaal 8 deelnemers, 20-03):
1 – Sander de Groot
2 – Marjolein Verheul
3 – Jolanda van Kippersluis
4 – Marco Vernoy
5 – Cees van Meijgaarden

sander-77

Sinds september 2018 organisator VVM Activiteitencommissie Zuid-Holland - Sinds juni 2020 VVM Activiteiten Coördinator