JustOne-1 JustOne-2

Beste VVM-leden,

Zondag 28 februari vanaf 14:00 wil ik met jullie -via Skype- partyspel Just One doen.

Just One is een spel waarbij je aan de hand van kaartjes met vijf begrippen, het woord wat gekozen wordt, probeert te raden aan de hand van omschrijvingen die andere spelers zullen geven.

Als voorbeeld kies ik van het linkerkaartje woord nummer 2. Het woord Camembert zou omschreven kunnen worden als: Kaas, Frans, Brie, Rond, Zout enz… Raad ik het woord dan krijg je een punt, raad ik het woord niet dan krijg je geen score.

Het volgende kaartje is dan voor deelnemer twee en anderen geven hun omschrijving. Hoe dit in zijn werk gaat van wel of niet een kaartje zien (omdat ik alleen de kaartjes heb) zal ik dan later uitleggen.

Zo zijn er 13 rondes met verschillende begrippen. In totaal zijn er 110 kaartjes met vijf begrippen. Variatie zat. En wie weet een hoop lol en spelplezier.

In 2019 was Just One in Duitsland het spel van het jaar.

Wie mee wil doen op zondagmiddag 28 februari kan een mail sturen naar activiteiten@vvmnederland.nl of bel mij op 06-22529452. Een link naar Skype zal ik jou dan zondagochtend 28 februari toesturen.

Vinden jullie dit een leuk spel om on-line te doen dan kunnen we dit in maart nog eens herhalen.

Vriendelijke groet,
Sander

***********************

Vanmiddag partyspel Just One gespeeld, eerst met teams Anita & Ria, Peter & Sandra, Karkin & Astrid en Sander & Jolanda. De ene omschrijving na de andere volgde en niet altijd werd het woord geraden. Na een tijdje met 5 losse personen doorgegaan. Uiteindelijk 9 rondjes van 4 kaartjes gespeeld. Ik vond dit leuk om dit met jullie te doen. Zondag 21 maart is de volgende sessie (nog 3 plekken beschikbaar). Bedankt voor jullie gezelligheid!

sander-77

Sinds september 2018 organisator VVM Activiteitencommissie Zuid-Holland - Sinds juni 2020 VVM Activiteiten Coördinator