Vlaggetjesdag in Scheveningen

Zaterdag 18 Juni 2016 organiseren wij: Marcel, en Stephanie het uitje Vlaggetjesdag Scheveningen.

Dit betreft een activiteit van VVM-Leden dus alleen VVM-Leden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Vlaggetjesdag Scheveningen is een evenement dat al jaar in jaar uit de komst van de Hollandse Nieuwe haring aankondigt. Op deze dag staat deze vissoort natuurlijk centraal. Maar ook voor niet-visliefhebbers is er op Vlaggetjesdag in de haven van Scheveningen van alles te beleven met muziek, orkesten, muziekkorpsen, artiesten, oude zeilloggers, miniatuurschepen, rondvaarten en verschillende demonstraties.

Scheveningen wordt ieder jaar door honderdduizenden mensen bezocht. Er is tijdens dit evenement in de Scheveningen Haven dan ook van alles te doen voor jong en oud. Kijk je ogen uit bij de vlootschouw waar talloze grote en kleinere visserijschepen uitvaren en zorgen voor een spektakel op zee. Haal herinneringen op bij de Oud-Hollandse Kinderspelen waar kinderen de spelletjes spelen die opa’s en oma’s vroeger speelden. Ga terug in de tijd in het Schevenings Tafereel en Dorp, met foto’s en ansichten en demonstraties van Scheveningse ambachten. En natuurlijk hap en test je tijdens Vlaggetjesdag de nieuwe haring!

Daarnaast kunnen we wandelen over het strand en boulevard, kijken bij de haven, pier en havenhoofd, winkelen en terrasje pakken ’s-Avonds gaan wij eten in het centrum van Den Haag. Noteer daarom alvast deze datum in jouw agenda.

Heb je zaterdag 18 Juni 2016 zin in een leuke en enerverende dag geef je dan op. We zouden zeggen pak de telefoon en bel of stuur ons een e-mail.

We rekenen op jullie komst en zien jullie dan graag de 18de Juni.

Stephanie en Marcel

Aanmelden en meer info voor VVM leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Dit is uitje georganiseerd door VVM-leden. Daardoor is het eenmalig aanmelden bij dit uitje niet mogelijk.