Twee keer per jaar organiseert de VVM een Landelijke Dag & workshops. Er wordt dan vaak een interessante workshop gegeven die je kan helpen met het werken aan je verlegenheid. De Landelijke Dagen & workshops worden over het algemeen in mei /  juni en in november gehouden.

Ochtendprogramma (alleen in mei/juni)
We starten de dag om 11.00 uur met de Algemene Ledenvergadering die tot ongeveer 12.30 uur duurt. Deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden. Tijdens de vergadering worden er voorstellen gedaan door het bestuur waarbij de aanwezige leden hun mening kunnen geven over het voorstel. Over belangrijke voorstellen wordt gestemd. Daarnaast is er altijd gelegenheid om vragen te stellen en ideeën te opperen. Het bestuur neemt alle vragen en suggesties mee tijdens de eerstvolgende (bestuurs)vergadering.

Middagprogramma
’s Middags is er doorgaans een workshop waarbij er informatie wordt gegeven over een bepaald onderwerp. De onderwerpen zijn altijd aanverwant aan verlegenheid. Deze middag duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Onderwerpen uit het verleden waren bijvoorbeeld: Vrienden maken kun je leren; Balans in je leven; Lichaam, denken en voelen.

Wil je graag een workshop geven op een van onze Landelijke Dagen, vul dan het contactformulier in.
Als het onderwerp aansluit bij de doelstellingen van de VVM dan nemen we contact met je op om alles te bespreken.

Agenda workshops