Vanmiddag gaan we weer eens bowlen, dit keer in Spijkenisse bij Party- en Bowlingcentrum Spijkenisse. Adres Hoogwerfsingel 2, 3202 SP Spijkenisse. We bowlen van 14.00 tot 16.00 uur. Op zondag bowlen we hier heel voordelig met het 2e uur gratis. Ik heb twee banen gereserveerd en dat is voor maximaal 12 personen. Wees er snel bij, vol is vol. We verzamelen om 13.00 uur bij metrostation Spijkenisse Centrum, beneden voor de toegangspoortjes en het busstation. Hier nemen we de bus of als men wil lopen kan dat ook, het is ongeveer 20 minuten lopen, zodat we bij het Bowlingcentrum ruim de tijd hebben om schoenen te passen e.d.

Voor wie mee wil eten, na afloop eten we wat bij grillroom Atlantis in Spijkenisse. Zij serveren gerechten als shoarma schotels , Turkse pizza’s, burgers met patat en Italiaanse pizza’s tegen een schappelijke prijs. Zie voor de menukaart www.grillroomatlantis.nl

Lijkt het je leuk om mee te gaan mail of bel dan gewoon even naar Anita of Cees. Geef bij je aanmelding ook even aan of je mee wil eten bij Atlantis. We zien jullie graag op zondag 10 maart, dan maken we er een gezellige dag van.

Hoe kom je er met het OV: vanaf Rotterdam CS metrolijn D richting de Akkers, vanaf Capelle en Schiedam Centrum metrolijn C richting de Akkers.

Tip voor reizigers vanuit Den Haag en Capelle: reis heel voordelig en laad een RET dagkaart voor €9,50 bij de RET kaartautomaat op je ov-chipkaart of kies voor een wegwerp dagkaart en reis met de metro naar Spijkenisse. Voor deze prijs reis je retour naar Spijkenisse via de RET.

Kom je liever met de auto, je kan gratis parkeren op het parkeerterrein voor het bowlingcentrum.

Zie voor meer info: www.bowlingspijkenisse.nl Zie voor de menukaart van Grillroom Atlantis: www.grillroomatlantis.nl Dienstregeling, reisproducten en tarieven RET: www.ret.nl

Voor VVM leden:
Kijk in de nieuwsbrief voor meer informatie en hoe je je kan aanmelden voor deze activiteit.