High tea buffet op 19 maart 2016

Het is weer tijd voor een gezellige high tea. Deze is uitgebreid en alle hapjes staan op een andere tafel. De high tea bestaat uit thee (keuze uit diverse smaken) of koffie met petit four, amandelkoekjes, puntje cake, scone met marmelade en room, zalm sandwich, warme quiche, saucijzenbroodje en hartig taartje. Heb je zin om met gelijkgestemden een bakje thee te drinken geef jezelf op. Bij minder dan 10 personen hebben we een eenvoudiger high tea. Deze is uiteraard ook goedkoper.

Voor mensen die willen kunnen we ook daar dineren. Er is keuze uit een dag- en weekmenu. Beide menu’s is inclusief soep en dessert of koffie/thee.

De high tea is bij Eetcafé De Leyens op Gondelkade 33.
www.eetcafedeleyens.nl

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden:
Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.