Pannenkoekenboot Nijmegen

Een gezellige middagvaart van twee uur waarbij de Pannenkoekenboot de verschillende Nijmeegse bruggen passeert en ook een gedeelte van de nieuwe nevengeul aandoet. Hoogtepunten van deze vaart zijn de mooie Ooijpolder, de nieuwe stadsbrug De Oversteek en de hoogwatergeul bij Lent.

In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. In de buffetkast worden versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken geschoven én op het buffet staan allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, salami, brie, eitjes, vruchtjes, rozijnen, hagelslag, muisjes en smarties. Je kunt het zo gek niet verzinnen!

Aanmelden en meer informatie voor VVM-leden: zie het ledenforum (door hier te klikken) of de nieuwsbrief van januari.

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM-lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.