Zaterdag 19 december 2015 organiseren wij: Marcel, en Stephanie een dagje naar de kerstmarkt in Den Haag.

Na het succes van de Royal Christmas Fair 2014 op de Lange Vijverberg, krijgt Den Haag van 17 tot en met 23 december 2015 opnieuw een eigen kerstmarkt. Hoewel het nog even duurt voor het zo ver is, zijn de voorbereidingen voor de Kerstmarkt Den Haag 2015 al in volle gang. Dat de kerstmarkt er komt staat dus al vast, de vraag is alleen nog waar…?

Werkzaamheden aan Tournooiveld als spelbreker
. Door langdurige werkzaamheden (tot eind 2016) voor de bouw van een parkeergarage onder het Tournooiveld moet de Kerstmarkt Den Haag 2015 waarschijnlijk worden verplaatst naar een andere plek in het centrum van de stad. Een plek die niet ver van Lange Vijverberg ligt, is natuurlijk het Lange Voorhout. In sommige gevallen heeft een nadeel ook bepaalde voordelen. Want zeg nou zelf: een kerstmarkt op het prachtige Lange Voorhout, zou dat niet sprookjesachtig zijn…?

Hopen dat het dit jaar wat groter is dan vorig jaar en anders is er nog genoeg sightseeing in Den Haag te beleven.

’s-Avonds willen we met z’n allen nog een hapje gaan eten in de binnenstad van Den Haag.

Heb je zaterdag 19 December 2015 zin in een leuke en enerverende dag en wil je daarnaast leuke mensen ontmoeten geef je dan beslist op. We zouden zeggen pak de telefoon en bel of stuur ons een e-mail. Dus houd deze datum alvast vrij in je agenda.

We rekenen op jullie komst en zien jullie dan graag 19 December 2015.

Stephanie en Marcel

Dit uitje wordt georganiseerd door twee VVM-leden.

Opgeven VVM leden: Ga naar het ledenforum of klik hier voor de details

Opgeven niet leden: Dat is bij dit uitje helaas niet mogelijk