Iedereen heeft een mooi levensverhaal. Alleen vinden de meeste mensen het eng om het te vertellen. Deze workshop bied je de kans om uit je schulp te kruipen. De begeleidster Hannafloor leert je spelenderwijs hoe je een verhaal boeiend en levendig kunt vertellen zonder jezelf te verliezen.

Een verhaal kan vol magie verteld worden aan iemand anders waarbij de ander betoverd kan raken. Het brengt je tot leven; je kan er mensen mee enthousiasmeren, overtuigen, verbinden, ontroeren en laten lachen. Dit kun je gebruiken op familie feestjes,(bedrijfs)borrels en binnen je vriendenkring.

Deze workshop wordt gegeven door professionele verhalenvertelster Hannafloor De Roos

Dus kruip uit je schulp en meld je aan!

 

Locatie: Emmacentrum Cremerstraat 245 in Utrecht

Tijd: Inloop om 13:00 – 13:15 uur koffie/ thee

Workshop van 13:15- ca. 17:15 uur

Kosten: 25 euro zijn inclusief koffie/thee

Minimaal: De workshop start bij minimaal 6 personen

Opgeven: Uiterlijk zondag 13 september opgeven bij Corry de Rooy
per e-mail activiteiten-utrecht@vvmodm.nl of per telefoon: 06-36569170

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.