Rondleiding Binnenhof en Mauritshuis met Galerij Prins Willem V

Voordat het Binnenhof wordt gesloten vanwege jarenlange renovatie maken we nog even een rondleiding. Tijdens deze rondleiding krijgt u een korte film te zien over de geschiedenis van het Binnenhof, bezoekt u de tribune van de Ridderzaal waar u meer hoort over Prinsjesdag en de historie van het gebouw en u brengt een bezoek aan de Staten-Passage en de publieke tribune van de Tweede Kamer.

Deze rondleiding moet van te voren geserveerd en betaald worden. Daarvoor vraag ik om de kosten € 8,50 van te voren over te maken op mijn rekeningnummer ten name van Maurice Henning onder vermelding van Rondleiding Binnenhof (het rekeningnummer staat op het forum en in het september nummer van de OdM). Je aanmelding is pas definitief na betaling. Deze dient uiterlijk 8 oktober binnen te zijn. Niet op tijd betalen betekent geen rondleiding.

Na de rondleiding kunnen we ergens gaan lunchen en daarna naar het Mauritshuis en Galerij Prins Willem V. Hier komen de kunstliefhebbers aan hun trekken.

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl. Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.