Zaterdagavond 23 december eten we bij Humphrey’s aan de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam. Het restaurant heeft een modern, warm en sfeervol interieur en biedt een driegangen keuze diner aan voor €37,50. (Deze prijs is van oktober 2023, het was nog niet bekend of er een aangepaste prijs komt). Er is keuze uit zes verschillende voor -, hoofd en nagerechten, bestaande uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils dus.

Wij hebben gekozen voor de 1e zitting die begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Laat vóór 1 december 2023 weten of je mee wilt eten. We hebben een reservering gemaakt voor maximaal 20 personen, maar wij moeten op 1 december het restaurant laten weten met hoeveel mensen wij precies komen. Vol is vol, en geef je tijdig op.

Het is i.v.m. de drukte waarschijnlijk niet mogelijk om allemaal apart te kunnen betalen met de pin. Neem a.u.b. contant geld mee zodat we in dat geval de rekening als groep in één keer kunnen betalen.

We verzamelen op station Rotterdam Centraal. In overleg gaan we met de metro of we maken een wandeling richting de Binnenrotte. Ligt aan de weersomstandigheden.

Zie voor meer info over het restaurant en het menu:

https://www.humphreys.nl/restaurants/humphreys-rotterdam-binnenrotte

Voor VVM leden:
Kijk in de nieuwsbrief voor meer informatie en hoe je je kan aanmelden voor deze activiteit.