Wandeling naar het dynamisch centrum van Schiphol (8 km)

Wilde je Schiphol altijd al eens vanaf dichtbij beleven en dit combineren met een niet alledaagse wandeling daar naartoe? Dan nodig ik je graag uit om met ons mee te lopen vandaag.

Vanaf treinstation Hoofddorp lopen we parallel via de provinciale weg naar de verbindingsweg die ons naar het hart van Schiphol leidt. Daar aangekomen is er de mogelijkheid om het uitgebreide aanbod van winkels te bekijken of het bezoekersplatform op te gaan, om zo een spectaculair uitzicht op de startbanen en vliegtuigen te krijgen.

Na afloop reizen we via station Schiphol weer terug naar het beginpunt in Hoofddorp, waar we daar aangekomen kunnen beslissen of we daar nog wat willen gaan eten.

Beleef Schiphol dus eens op een andere manier en geef je op voor deze wandeling!

Internet: www.schiphol.nl

Aanmelden leden: zie het ledenforum of klik hier voor de details

Aanmelden niet-leden: Stuur een e-mail naar info@verlegenmensen.nl Je mag eenmalig aan een activiteit meedoen om te kijken of je het leuk vind om VVM lid te worden. Omdat we uit eigen ervaring weten dat je vaak een drempel over moet om aan zo’n uitje deel te nemen, proberen we deze drempels zo laag mogelijk te maken. Iemand die voor de eerste keer meegaat, mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld een familielid of een goede bekende. Hij of zij hoeft geen lid te zijn en dat ook niet te worden.