Zaterdag 5 maart 2022 (nieuwe datum)
NS-wandeling Eiland van Dordrecht – 10km
Uitje georganiseerd door VVM-lid Sander de Groot en enkel voor leden

Beste VVM-leden,

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseer ik voor de VVM een winterwandeling en in een rustig wandeltempo voor leden met een mindere conditie. De route van deze NS-wandeling start bij treinstation Dordrecht Stadspolders (op traject Dordrecht » Gorinchem/Geldermalsen) en eindigt na 10 km bij treinstation Dordrecht.

Steeds is het water binnen handbereik: rivieren, smalle grachtjes, havens met oude zeilschepen, hypermoderne jachten en natuurlijk de Waterbus. Eerst loop je door groene plantsoenen en langs rivier het Wantij. Slingerende paadjes in het Wantijpark leiden naar Villa Augustus: tijd voor een hapje en drankje! Vanaf de Merwekade kijk je uit op Europa’s drukstbevaren rivierenkruispunt; hier stromen Merwede, Oude Maas en Noord samen. Je eindigt in de historische binnenstad van Dordrecht. Bekijk de routebeschrijving en routekaart op:
https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/eiland-van-dordrecht.html

Onderweg wil ik binnen wat gaan drinken, eventueel uit eten in een restaurant in het gezellige centrum van Dordrecht voor de VVM-leden die dat ook willen.

Let op: vanaf 25 september werken horecagelegenheden, musea enzovoorts met Testen voor Toegang. Dit betekent dat iedereen een geldige QR-Code in de CoronaCheck-app en een identiteitsbewijs moet laten zien om toegang te krijgen.

Meer informatie over aanmelden zie de volgende nieuwsbrief.