Een Ongewoon Museum Uitje in Amersfoort
Uitje georganiseerd door VVM-lid Klaas Steenhuis

Heb je wel eens een museum bezocht en dacht je toen; “Waar gaat dit schilderij over?”. Of dacht je wel eens; “Ik heb geen flauw idee wat de kunstenaar er mee bedoelt”. Dan kan dit wel eens een heel geschikt museum uitje zijn voor jou!
Op zondag 14 november 2021 gaan we namelijk naar Museum Musiom in Amersfoort. Dit is een museum met veel hedendaagse kunstwerken. Het speciale aan dit museum is dat er altijd vrijwilligers aanwezig zijn. Zij geven je graag uitleg over de getoonde kunstwerken, de kunstenaars en het gebouw.Kijk eens naar het plaatje bij deze tekst en vraag je af; Wat doet die auto daar in het landschap? Waarom is die auto daar achtergelaten? Geef de titel misschien een aanwijzing? (de titel is; “Picknick aan het meer”). Nog niet duidelijk? Laat het je dan uitleggen…

Een uitdagend VVM-uitje dus; laat je door iemand vertellen wat een kunstwerk betekent of stel vragen aan een vrijwilliger als je meer over het kunstwerk of de kunstenaar wilt weten. Durf jij die uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

Musiom, Stadsring 137, 3817 BA Amersfoort https://musiom.art/

musiom

Meer informatie over aanmelden zie de volgende nieuwsbrief.